• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Sapkuur bestellen, natuurlijk!

Een sapkuur bestellen wordt steeds populairder. Mensen van alle leeftijden kiezen er steeds vaker voor om 3 of 5 dagen alleen maar gezonde juices of smoothies te nuttigen. En daar zijn goede redenen voor! De voornaamste redenen die genoemd worden hebben te maken met gezondheid en een gezonde leefstijl.

Zeker wanneer je druk bent met werk, je gezin, het hele sociale leven eromheen, en je jezelf eigenlijk te weinig tijd gunt, sluipt een ongezond(er) leefpatroon er ongemerkt snel in. Bewerkte, ‘makkelijke’ voeding bevat vaak te veel verkeerde (trans)vetten, suikers, zout en kunstmatige toevoegingen. Een sapkuur is een ideale oplossing als je je leefwijze écht even wilt resetten om vervolgens een gezondere leefstijl op te pakken. Bovendien neem je met een sapkuur een paar dagen alleen maar groente en fruit tot je en daar doe je je lijf een groot plezier mee!

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Sapkuur bestellen om af te vallen

Afvallen is een veel genoemde reden om een sapkuur te bestellen. Maar het gewicht wat je verliest met sapvasten is voornamelijk vocht. Doordat je lichaam geen energie hoeft te gebruiken om eten te verteren en er geen toxische stoffen zoals alcohol of cafeïne binnenkomen, stel je je lichaam in de gelegenheid te reinigen. Met een sapkuur creëer je een flink calorietekort om ervoor te zorgen dat het celafval gaat afbreken (lees hier hoe dat werkt). Dit gaat vaak gepaard met gewichtsverlies, maar dat is van korte duur. Structureel gewichtsverlies kan alleen op een gezonde manier bereikt worden door een structureel gezonde leefstijl! De sapkuur is een uitgelezen kans om die leefstijl een kickstart te geven en na te denken over hoe je die gezonde leefstijl vorm gaat geven. Lees onze 7 tips voor een gezonde leefstijl om ook na je sapkuur je lichaam te verwennen met gezond eten.

Hoe moet je een sapkuur bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een sapkuur wilt doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sapkuur wilt doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Wat heeft je voorkeur, wat vind je lekkerder? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Tip: doe het samen. Een sapkuur is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.