Unieke en lokale cateringservice
We hebben een veelzijdig menu, want we maken uw voorstel graag op maat. Daarbij kunnen we uitgaan van een thema, zoals een Italiaans buffet, een Indisch of Oosters buffet of een lekker ambachtelijk stamppottenbuffet, maar we kunnen ook een gevarieerd geheel maken, of een heerlijk vegetarisch buffet! We houden graag rekening met uw specifieke (dieet)wensen.
Catering bestellen en laten bezorgen op locatie
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan hier om een offerte op maat. Wij werken een mooi voorstel uit, waarna we contact hebben om samen de details uit te werken.
Wij leveren het buffet op locatie in warmhoudschalen (chafing dishes), zodat de gerechten na aankomst ook warm blijven. De cateringmaterialen komen wij de eerstvolgende werkdag weer ophalen, wij doen de vaat! U ontvangt achteraf van ons een factuur per e-mail.
Wij bezorgen in deze plaatsen: Veenendaal, Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Amerongen, Wageningen, Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen en De Klomp.
Meet onze Groentechefs!
Wij vinden het belangrijk dat eten wordt bereid door mensen met passie voor hun vak, mensen die verstand hebben van voeding en er écht plezier aan beleven om er wat moois en lekkers van te maken. Liefde en ambacht, dat proef je. Eten is beleven en dat begint al bij de bereiding. Benieuwd naar wie jouw buffet staan te bereiden? Neem dan hier een kijkje in de keuken van GIJS!
Onze visie op gezondheid
Ons bedrijf wordt gedreven vanuit de overtuiging dat voeding niet alleen dient als brandstof van het lichaam, maar dat in goede, gezonde en duurzame voeding ook de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere, gezondere wereld.
Goede voeding begint bij goede ingrediënten. Zo komt ons vlees zoveel mogelijk van boeren uit de buurt, die met respect voor dier en milieu ondernemen. Bovendien geloven wij in de kracht van onze “core-business”, het hart van ons bedrijf: groente en fruit.
Daarom werken wij met zoveel mogelijk écht verse producten. We snijden onze groenten en fruit zelf, in onze eigen snijkeuken, zodat de producten nog zoveel mogelijk voedingswaarden bevatten. We gebruiken zo min mogelijk zout, suiker en kunstmatige smaakstoffen. Want goede, pure producten hebben weinig hulp nodig voor een heerlijke smaak! Door onze innovatieve kookapparatuur zorgen we er bovendien voor dat de voedingsstoffen zoveel mogelijk in het bewerkingsproces bewaard blijven.
Presteren op het hoogste niveau: FSSC gecertificeerd
GIJS is een FSSC22000-gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat wij een kwaliteitsmanagementsysteem hebben volgens de normen van de Food Safety System Certification 22000, een internationaal erkend voedselveiligheidssysteem. Ons kwaliteitssysteem gaat daarmee veel verder dan werken conform de HACCP-principes en hygiënecode; wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en bedrijfsprocessen.
Het belangrijkste is dat iedereen zich ervan bewust is dat hun handelen van invloed is op de kwaliteit en voedselveiligheid van het eindproduct en dat een mooi eindproduct een echte teamprestatie is! Om dit scherp te houden, volgen wij regelmatig trainingen en evalueren we continu onze prestaties.