Ons verhaal is anders

Puur eten betekent dat u onbezorgd kan genieten van een stukje gezondheid en gemak! Wij zorgen er voor dat u bij ons terecht kunt voor een eerlijk product, vrij van onnodige kunstmatige hulpstoffen. Wij werken met zo min mogelijk E-nummers, zout, suiker of allergenen.

Onze smoothies worden gemaakt in een zeer geavanceerde blender met een krachtige motor van wel 4,2 PK! Dit zorgt ervoor dat de smoothie zo kort mogelijk in de blender hoeft waardoor het zo min mogelijk voedingswaarde verliest door de hitte. Weer een stukje extra kwaliteit!

Onze maaltijden onderscheiden zich in kwaliteit, omdat bij ons alle aardappelen en groenten niet in water worden gekookt, maar in een moderne combi steamer worden gestoomd. Daardoor worden kleur, smaak en voedingswaarde optimaal behouden. Ook werken wij zonder hulpstoffen die de smaak zouden verhogen.

Echt goede groente is juist al zo puur van smaak, dat is onze visie.

 

Kwaliteit is altijd leidend! Groente en fruit dat binnenkomt en niet 100% goed is, sturen we direct terug.

Gouden Sterren Team!

Wij zijn ontzettend trots op ons team dat dagelijks met zoveel passie en toewijding werkt aan een fantastisch product. Wij blijven ons ontwikkelen en bekwamen in de nieuwste trends en technieken om voorop te blijven lopen. En niet zonder succes! Zo zijn we uitgeroepen tot “Beste Groenteman van Nederland” en hebben we in de laatste verkiezingen ook nog eens 3 sterren behaald binnen de verkiezing Groenteman met Ster. En dàt zijn echte teamprestaties!

Familiebedrijf

Gijs weet wat het is om met familie te werken; hij groeide op in een groot gezin waarin iedereen werkzaam was in de groentezaken van de familie. Na zijn diploma’s behaald te hebben voor supermarktmanager, besloot Gijs uiteindelijk zelf een groente&fruit speciaalzaak te starten. En wel op de Jan Steenlaan in Veenendaal, in het jaar 1978. Toen Gijs in 1980 met zijn Anneke trouwde, besloot zij uiteindelijk om haar carrière als docente te beëindigen en mee te ondernemen in de zaak. Als gouden duo openden zij daarna de winkel in De Ellekoot in 1985. Omdat een groentezaak hard werken is en Gijs&Anneke inmiddels trotse ouders waren geworden van hun dochters, werd besloten één zaak aan te houden, en wel die in De Ellekoot.

Na al die jaren samen, met een geweldig team, de winkel in de Ellekoot te hebben gerund, besloot hun jongste dochter Christine in 2014 om ook in de zaak te komen! Zij had inmiddels een studie in communicatie afgerond en koos ervoor haar baan als producent in de media op te zeggen met als doel het familiebedrijf langzaamaan over te nemen.

“De food branche is zo ontzettend interessant en het ondernemen zit gewoon in mijn bloed. Ik vind het geweldig om nieuwe concepten te ontwikkelen en te helpen de zaak continu naar een nieuw level te brengen. Ik kan hier mijn ei in kwijt en het feit dat mijn ouders dit hebben opgebouwd maakt het des te waardevoller”.

Een familiebedrijf pur sang!

Ons vaste team

Gijs van de Hoef

Eigenaar

Gijs van de Hoef

Eigenaar

Ik ben Gijs! Met veel passie run ik samen met mijn vrouw en dochter de zaak, elke dag met héél veel plezier! Naast deze grote hobby wandel ik graag met onze witte herder Luta en geniet ik van de tijd samen met mijn vrouw en gezin van 3 dochters en 3 kleindochters!

Anneke van de Hoef

Eigenaresse

Anneke van de Hoef

Eigenaresse

Ik ben Anneke. Al ruim 30 jaar zijn Gijs en ik trotse eigenaar van dit bedrijf. In de ochtenden werk ik in de winkel en daarnaast doe ik onze financiele administratie. In onze vrije tijd pas ik graag op onze kleinkinderen, wandel ik met de hond en breng ik tijd door met ons gezin.

Christine van de Hoef

Eigenaresse

Christine van de Hoef

Eigenaresse

Na een studie communicatie en een carrière in de media als producer heb ik besloten mijn hart te volgen en de zaak van mijn ouders over te nemen. Ik houd me bezig met de bedrijfsvoering, nieuwe concepten, zakelijke markt, personeel en marketing. Ik houd van verre reizen maken en wandelen met de hond.

Renate van de Hoef

Eigenaresse

Renate van de Hoef

Eigenaresse

De kracht van groenten en fruit is enorm! Met een gezonde levensstijl kun je méér uit het leven halen! Na 8 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest, heb ik mij vol enthousiasme aangesloten bij mijn ouders en zus met de missie een gezond leven makkelijker te maken. Mijn rol binnen de onderneming is voor een belangrijk deel gekoppeld aan alles wat met ‘het product’ te maken heeft; de kennis, de herkomst, de bereiding ervan en de innovatie. Ik houd ervan de wereld te ontdekken door te reizen en te lezen. Daarnaast speel ik viool en luister ik graag naar muziek.

Tim Niekus

Chefkok

Tim Niekus

Chefkok

Ik ben Tim. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Ik werk al sinds mijn 15e bij Gijs van de hoef. Ik heb de koksopleiding gedaan en nu bereid ik iedere dag warme maaltijden zodat iedereen thuis heerlijk en gezond kan eten. Mijn grootste hobby is koken van de Green Egg en lekker sporten om fit te blijven.

Michael Schaefers

Afdelingschef koude keuken

Michael Schaefers

Afdelingschef koude keuken

Ik ben Michael. Ik werk hier al 23 jaar met veel plezier. Ik werk veel in de snijkeuken om verse salades, wraps, sappen en alle koude bereidingen te maken. Ook werk ik in de winkel om u te helpen en ik assisteer in de warme keuken. Na al die tijd ben ik een een allround medewerker en spin in het web.

Eep van Laar

Chef koude keuken

Eep van Laar

Chef koude keuken

Ik werk nu al 5 jaar bij Gijs en ben verantwoordelijk voor de productie van alle salades, saladebowls, wraps en pizza's. Door mijn jarenlange ervaring als chefkok bedenk ik ook veel nieuwe creaties. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en een kleindochter. Ik ga graag met mijn familie naar Texel.

Fouad Azdoud

Kok warme keuken

Fouad Azdoud

Kok warme keuken

Erwin van Manen

Groentesnijder

Erwin van Manen

Groentesnijder

Samira Thoma

assistent koude keuken

Samira Thoma

assistent koude keuken

Hallo ik ben Samira, ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen. In Irak heb ik een HBO opleiding gevolgd. Mijn hobby’s zijn wandelen en lezen. Sinds mijn 12e hield ik al erg van koken. Ik help de chef met salades en wraps etc. Ik vind het een hele leuke baan en ik ga enthousiast elke dag naar mijn werk toe.

Gerrieke Gerritsen

Afdelingschef winkel

Gerrieke Gerritsen

Afdelingschef winkel

Ik ben Gerrieke en werk ruim een jaar met veel plezier bij Gijs. Ik ben altijd te vinden in de winkel; ik geniet van klantcontact, geef graag gericht advies en vind het een must dat de winkel er netjes bij ligt. Geen seizoen is hetzelfde, en dat is zo leuk! Ik hoop u/jou snel te ontmoeten!

Janny Sukkel

Verkoopspecialist

Janny Sukkel

Verkoopspecialist

Ik ben Janny, moeder van een zoon en een dochter en sinds 1,5 jaar oma van een prachtige kleindochter. Mijn liefde voor de verkoop begon al jong. Ik werk al 17 jaar in de groente&fruit! Voor een goed advies en aandacht voor de klant sta ik graag voor u klaar.

Sabine Brouwers

Commercieel Medewerker & Verkoopspecialist

Sabine Brouwers

Commercieel Medewerker & Verkoopspecialist

Vanaf mijn 15de ben ik werkzaam bij Van de Hoef. U kunt mij vinden in de winkel, maar ook achter de schermen ben ik actief bij diverse projecten! Het is een uitdaging om de klant goeie service te verlenen en om ons als bedrijf te blijven ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het reizen, fotograferen of filmen.

Lisa van de Hoef

Verkoopmedewerkster

Lisa van de Hoef

Verkoopmedewerkster

Ik ben Lisa en ik ben de kleindochter van Gijs&Anneke. Ik zit in de 4e klas van het Gymnasium op het CLV. Ik werk nu al bijna twee jaar in de winkel en doe het met plezier! Ik sta vooral voor in de winkel om u te helpen en u alles naar wens te maken. Ik hoop u nog in de winkel te zien en u verder te kunnen helpen.

Elsemieke Hoogendoorn

Verkoopmedewerkster

Elsemieke Hoogendoorn

Verkoopmedewerkster

Sinds maart 2017 werk ik, Elsemieke Hoogendoorn, bij Gijs op de winkelvloer. Dit werk is voor mij een leuke afwisseling naast het schoolleven in Havo 4 op het Ichthus College. Met 4 zussen en 1 broer heb ik een gezellig thuis. Als ik tijd over heb doe ik graag iets creatiefs of actiefs zoals mountainbiken.

Birgit van der Hammen

Verkoopmedewerkster

Birgit van der Hammen

Verkoopmedewerkster

Mijn naam is Birgit en ik ben 16 jaar. Ik sta onder andere aan de kassa, help u bij de maaltijden en ik vul de winkel. Het werk varieert altijd wel, dat vind ik erg leuk. Ik doe mijn werk met plezier en ben heel blij met alle leuke collega’s. Ik zit nu in 4 VWO op het CLV. Ik doe aan turnen en ga graag met vriendinnen op stap.

Iris Eckhardt

Verkoopmedewerkster

Iris Eckhardt

Verkoopmedewerkster

Ik ben Iris Eckhardt, 16 jaar en ik ga naar vwo 5 op het Ichthus College. Ik werk in de winkel en sta achter de kassa en traiteur. Dat is ook wat ik ook leuk vind aan dit werk; het is heel afwisselend! Verder dans ik al vanaf de basisschool en vind ik het in mijn vrije tijd leuk om af te spreken met vriendinnen. Ik hoop u te ontmoeten in de winkel!

Ard-Jan Methorst

Bestellingen/Kwaliteitscontrole

Ard-Jan Methorst

Bestellingen/Kwaliteitscontrole

Ik ben Ard-Jan en ik ben 23 jaar. Ik werk al bijna 4 jaar bij Gijs als bijbaan naast mijn studie. Ik woon nu in Delft, waar ik een master waterbouwkunde aan de TU Delft volg. In de weekenden ben ik bij mijn ouders in ’t Veen en heb ik dus de fijne mogelijkheid om bij Gijs van de Hoef te werken.

Wim Brouwer

Bezorger

Wim Brouwer

Bezorger

Ik ben Wim en ik ben getrouwd met Reinie. We hebben 3 dochters en 4 kleinkinderen.Ik werk nu 2 jaar met veel plezier als chauffeur bij vd Hoef. Ik ben met pensioen maar kan slecht stil zitten. Ik doe vrijwilligerswerk bij de Eekhoeve en op de buurtbus. Daarbij ga ik veel wandelen en fietsen.

Kees van der Poel

Bezorger

Kees van der Poel

Bezorger

Ik ben Kees. Afgelopen november ben ik met pensioen gegaan. Ik heb altijd met veel plezier mijn werk als vrachtwagenchauffeur gedaan. Nu mag ik de bestellingen bezorgen bij bedrijven en particulieren. Een prettige invulling van mijn vrije tijd, net als het bijhouden van mijn eigen (groente)tuin.

Jacco Aalbers

Schoonmaak

Jacco Aalbers

Schoonmaak

Ik ben Jacco, 18 jaar oud. Ik werk al ruim 4 jaar in ons team als schoonmaker. Ik studeer elektrotechniek en heb een contract bij een elektrotechnisch bedrijf. Op de zaterdag doe ik de grote schoonmaak in de keuken. Tijdens drukke perioden ben ik ook nog vaak in de snijkeuken te vinden.

Rein de Koning

Schoonmaak

Rein de Koning

Schoonmaak

Ik ben Rein en ik werk sinds de zomer van 2017 als schoonmaker bij de Gijs van de Hoef. De keuken wordt o.a. door mij schoongemaakt. Dit doe ik als bijbaantje naast school, Ik ga naar school op het Ichthus college en zit nu in de vierde klas van VWO. Daarnaast volleybal ik graag!

Tim Doedens

Schoonmaak

Tim Doedens

Schoonmaak

Dennis Bakkenes

Schoonmaak

Dennis Bakkenes

Schoonmaak

Vacatures

Altijd op zoek naar nieuw talent!

Bekijk onze vacatures
Appel icon

Altijd vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon ECHT vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Pure smaak

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar zelf thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Kant en klare maaltijden, smoothies en salades die dagelijks vers bereid worden. Wij maken gezond eten makkelijk.