• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Eten met een goed gevoel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat. Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang. Wij willen je in je kracht zetten door eerlijke, gezonde voeding. Kom het ervaren in onze winkel in winkelcentrum De Ellekoot in het westen van Veenendaal.

 

Ons familiebedrijf

Ons familiebedrijf in Veenendaal kent een rijpe geschiedenis. Gijs is opgegroeid tussen de groenten en het fruit; zijn vader startte in 1937 zijn eerste groentezaak, waarin later het hele gezin van 11 kinderen werkzaam was. In 1978 besloot Gijs in de voetsporen van zijn vader te treden en heeft hij de groentezaak voortgezet in Veenendaal. Toen Gijs in 1980 trouwde met Anneke, besloot zij haar carrière als docente te beëindigen en samen te ondernemen.

Gijs en Anneke wisten zich al snel in Veenendaal te profileren als dé specialist en kenner, waardoor GIJS de laatst benoemde ‘Beste groenteman van Nederland’ is geworden en binnen de verkiezingen van ‘Groenteman met Ster’ alle jaren het hoogst aantal sterren wist te behalen.

Christine en Renate in de zaak

Gijs en Anneke zijn niet de enige bekende gezichten in winkelcentrum De Ellekoot. Na al die jaren samen met een geweldig team het bedrijf te hebben gerund, besloten dochters Christine en Renate ook mee te gaan ondernemen in het Veenendaalse bedrijf. Christine zegde haar baan als projectmanager in een groot mediabedrijf in 2014 op en Renate verkoos in 2019 het ondernemen in het bruisende familiebedrijf boven haar baan als vastgoedadvocaat. Gedreven door de gezamenlijke missie: het bijdragen aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl.

Beste Groenteman van Nederland!

Wij zijn ontzettend trots op ons team dat dagelijks met zoveel passie en toewijding werkt aan een fantastisch product. Wij blijven ons ontwikkelen en bekwamen in de nieuwste trends en technieken om voorop te blijven lopen. En niet zonder succes! Zo zijn we uitgeroepen tot “Beste Groenteman van Nederland” en hebben we in de laatste verkiezingen ook nog eens 3 sterren behaald binnen de verkiezing “Groenteman met Ster”. En dàt zijn echte teamprestaties!

 

Contactinformatie

Winkelcentrum De Ellekoot
Veenslag 10
3905 SK Veenendaal

0318 – 526 510
info@gijsvandehoef.nl

Volg ons op Facebook!

Hier vind je onze winkel

Kom langs in onze winkel

We staan zes dagen in de week staan we voor je klaar in winkelcentrum De Ellekoot in Veenendaal. Doe inspiratie op voor talloze mogelijkheden van gezonde en smaakvolle voeding.

Maandag t/m donderdag 8:00 – 19:00 uur
Vrijdag 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag 8:00 – 17:00 uur

 

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.