• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Winnaar van alle sterren bij Verkiezing Groenteman met Ster


Wij zijn ontzettend trots op ons team dat dagelijks met zoveel passie en toewijding werkt aan een fantastisch product. Wij blijven ons ontwikkelen en bekwamen in de nieuwste trends en technieken om voorop te blijven lopen. En niet zonder succes! We hebben al drie jaar op rij 3 sterren ontvangen in de verkiezing ‘Groenteman met Ster’.

Over de verkiezing Groenteman met Ster

Sinds 2016 organiseert de brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland (ADN) de verkiezing Groenteman met Ster. Deze verkiezing volgt de verkiezing ‘Beste Groenteman van Nederland’ op, die wij in 2015 wonnen. Deelname aan deze verkiezing is elk jaar weer een uitdaging. D verkiezing voor ons een ideaal moment om te kijken hoe we er kwalitatief voor staan ten opzichte van onze collega’s. Vanaf het begin van de verkiezing hebben we elk jaar 3 sterren ontvangen van de jury.

Sterrenbeoordeling

Een ster staat voor kwaliteit. Alleen ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid kunnen een 1-, 2- of 3-sterrenbeoordeling behalen. Om te kunnen deelnemen aan de verkiezing moet een winkel aan alle wettelijke bepalingen voldoen, van CAO tot hygiënecodes en van arbobeleid tot allergenen-regels.

Professionele jury

In een uitvoerige rapportage beschrijft een professionele jury van AGF wat goed gaat en wat beter kan. De focus ligt hierbij op beleving, uitstraling, hygiëne, commercialiteit en klantvriendelijkheid. Een ster reikt het AGF pas uit als een ondernemer op al deze onderdelen goed scoort. Onze missie is ‘Eten met een goed gevoel’. Dat gaat over meer dan alleen lekker eten, maar ook over een eerlijke herkomst van het eten, dagverse bereiding en verantwoord ondernemerschap in het algemeen. Nu we jaar na jaar 3 sterren uitgereikt krijgen, geeft dat ons het gevoel dat we op de juiste weg zijn!

Meer weten over gezond eten?

Neem eens een kijkje in onze webshop! Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons vind je onder andere heerlijke kant-en-klare maaltijden, sapkuren, buffetten, saladeschotels en veel meer!

Bekijk onze onderscheidingen
Christine
Christine