• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Winnaar Beste Groenteman van Nederland


In 2014 wonnen we de  De verkiezing “Beste Groenteman van Nederland” is de wedstrijd naar de toch wel meest gewilde titel binnen de AGF-branche. We hebben ons voor ten minste één jaar de beste groenteman van Nederland mogen noemen!

De selectieprocedure

Een buitengewoon strenge en intensieve verkiezing welke bestaat uit verschillende rondes. Allereerst bestaat de voorselectie uit bezoeken van een mystery shopper en een winkelbeoordelaar. Deze personen komen uiteraard onaangekondigd langs en keuren de winkel door de ogen van de klant.  In deze bezoeken wordt gelet op klantvriendelijkheid, assortiment, service, kwaliteit van de producten, advies, prijs en representativiteit.

Na deze keuring van de voorkant, volgt een bezoek van de vakjury. De vakjury let niet alleen op de voorkant, maar juist ook op de manier waarop de organisatie wordt gerund. Het bedrijf wordt volledig onder de loep genomen op aspecten als hygiëne, marketingbeleid, financiën, personeelsbeleid, assortiment en kwaliteit. Tot slot hebben de top 3 zaken van Nederland mogen strijden in de vakwedstrijden bij Rational in Almelo. Op de specifieke onderdelen kenisquizmysterie kookopdracht en signature dish behaalde Gijs van de Hoef de eerste prijs.

Het gemiddelde van alle rondes tezamen heeft uiteindelijk bepaald wie zich de “Beste Groenteman van Nederland” mag noemen. In de Expo in Houten sleepte Gijs van de Hoef op 30 september 2014 de titel in de wacht en werd daarmee de laatst benoemde “Beste Groenteman van Nederland”.

Dit is waarom we het doen!

Wij zijn onzettend blij en trots met deze titel! Voor ons betekent het een uitdaging die we met liefde aangrijpen om dit niveau altijd de standaard te laten zijn voor onze klanten. Want daar doen we het elke dag weer voor!” aldus, een trotse Gijs van de Hoef.

Meer weten over gezond eten?

Neem eens een kijkje in onze webshop! Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons vind je onder andere heerlijke kant-en-klare maaltijden, sapkuren, buffetten, saladeschotels en veel meer!

Bekijk onze onderscheidingen
Christine
Christine