Gijs van de Hoef is uitgeroepen tot Beste Groenteman van Nederland!

De verkiezing “Beste Groenteman van Nederland” is de wedstrijd naar de toch wel meest gewilde titel binnen de AGF-branche.  Een buitengewoon strenge en intensieve verkiezing welke bestaat uit verschillende rondes. Allereerst bestaat de voorselectie uit bezoeken van een mysterieshopper en een winkelbeoordelaar. Deze personen komen uiteraard onaangekodigd langs en keuren de winkel door de ogen van de klant.  In deze bezoeken wordt gelet op klantvriendelijkheid, assortiment, service, kwaliteit van de producten, advies, prijs en representativiteit. Na deze keuring van de voorkant, volgt een bezoek van de vakjury. De vakjury let niet alleen op de voorkant, maar juist ook op de manier waarop de organisatie wordt gerund. Het bedrijf wordt volledig onder de loep genomen op aspecten als hygiëne, marketingbeleid, financiën, personeelsbeleid, assortiment en kwaliteit. Tot slot hebben de top 3 zaken van Nederland mogen strijden in de vakwedstrijden bij Rational in Almelo. Op de specifieke onderdelen kenisquizmysterie kookopdracht en signature dish behaalde Gijs van de Hoef de eerste prijs.

Het gemiddelde van alle rondes tezamen heeft uiteindelijk bepaald wie zich de “Beste Groenteman van Nederland” mag noemen. In de Expo in Houten sleepte Gijs van de Hoef op 30 september 2014 de titel in de wacht en werd daarmee de laast benoemde “Beste Groenteman van Nederland”.

“Wij zijn onzettend blij en trots met deze titel! Voor ons betekent het een uitdaging die we met liefde aangrijpen om dit niveau altijd de standaard te laten zijn voor onze klanten. Want daar doen we het elke dag weer voor!” aldus, een trotse Gijs van de Hoef.

De titel werd luid gevierd in alle lokale en nationale media.