• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Laat verse en gezonde maaltijden bezorgen wanneer het jou uitkomt

Kiezen voor gezond en gemak gaan hand in hand met onze maaltijdservice. Onze chefs stellen elke dag de heerlijkste gerechten samen.

We bezorgen deze gezonde maaltijden bij je thuis in handige porties. Ideaal voor ouderen die niet meer zelf elke dag willen of kunnen koken, maar wel willen genieten van een verantwoorde maaltijd. Of voor werkende stellen die geen tijd of zin hebben om in de keuken te staan. Vries de porties eenvoudig in en warm elke dag een verse maaltijd op.

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Verse en gezonde maaltijden thuis bezorgd

Of het nu gaat om werkende stellen die geen tijd of zin hebben om te koken, of om oudere mensen die niet meer dagelijks kunnen of willen koken, de vraag naar het aan huis bezorgen van verse en gezonde maaltijden groeit.

De professionele koks van Gijs van de Hoef in Veenendaal bereiden elke dag échte ambachtelijke en verse kant-en-klare maaltijden. We gebruiken daarvoor alleen de beste geselecteerde ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken. Vers is bij ons dus echt vers, en dus ook echt gezond.

We bezorgen deze kant en klare maaltijden, in de portie die bij je past, keurig verpakt. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten kun je de maaltijden het beste even invriezen bij ontvangst. Haal de thuismaaltijden ‘s ochtends vast uit de vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

Maaltijden met de smaak van vroeger, en het gemak van nu

Waar wij met name op letten bij het maken van de maaltijden, is de smaak van vroeger. Dat doen we omdat we weten dat onze oudere klanten daar dol op zijn. Er zijn veel oudere mensen die niet meer dagelijks een verse maaltijd koken, omdat hun partner er niet meer is of omdat het door ouderdom gewoonweg niet meer gaat. In onze maaltijdbox van 10 kant-en-klare maaltijden kun je lekkere Hollandse gerechten opnemen, die bekend staan om hun ‘ouderwets lekkere smaak’.

Maaltijdservice voor ouderen: gezonde en moeiteloze maaltijden

Voor onze maaltijdservice hebben we een ruime keuze aan vers bereide maaltijden.  Natuurlijk hebben we verschillende gerechten uit de ‘gouwe ouwe’ Hollandse pot; bloemkool met een gehaktbal, broccoli met heerlijke beenham, een snijbonenschotel, witlof met ham en kaas, hutspot met hachee, noem maar op!

Daarnaast hebben we ook heerlijk diverse wereldgerechten zoals moussaka, lasagne, bami, chili con carne, er is volop keuze! Ook bereiden we vegetarische en E-nummer- en allergenenvrije maaltijden.

Onze maaltijdservice geeft je de keuze uit verschillende portie groottes: 350, 400 of 500 gram. Zo weet je zeker dat je genoeg bestelt, maar niet persé een te grote portie krijgt. Genoeg, gezond, en gemakkelijk. Dat is de maaltijdservice van Gijs van de Hoef!

Hoe werkt onze maaltijdservice?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je (of je bejaarde ouders) thuis
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op

Over ons

Gijs van de Hoef staat in de regio al jarenlang bekend om z’n hoge kwaliteit verse groenten en fruit, en ook de kant-en-klare maaltijden van Gijs zijn erg populair. Daarom bieden wij nu verschillende opties om makkelijk en gezond te eten. In de vorm van handige maaltijdboxen die je zelf samenstelt.

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.