Sapkuren online bestellen

Onze sapkuren bestaan uit écht verse sappen, gemaakt van pure, onbewerkte producten. Geen toevoegingen, geen conserveringstechnieken. Gewoon alleen maar puur natuur, en dat maakt onze sapkuren zo uniek. 

Sapkuur, een kadootje van de natuur

Een sapkuur is een hele krachtige manier om je lichaam een goede reboost te geven. Onze sapjeskuren zijn gemaakt van de beste groenten en fruit, echt puur natuur. Omdat je even alleen pure producten tot je neemt, stel je je lichaam in de gelegenheid even goed te herstellen en te detoxen.

Je lijf is er niet op gebouwd om kunstmatige toevoegingen te verwerken. Veel van onze dagelijkse voeding is echter bewerkt, waardoor we, onbewust, veel te veel zout, suiker en kunstmatige kleur- en smaakstoffen binnen krijgen.

Kies je voor een detox sapkuur, wil je graag afvallen met een sapdieet of kies je bewust voor gezonde voeding? Gun jezelf een kadootje uit de natuur en probeer onze 3-daagse sapkuur of 5-daagse sapkuur. Gun je lichaam het beste, probeer een sappenkuur en ervaar die heerlijke energieboost!

Sapkuren van Gijs, gezond en gemakkelijk

Onze sapkuren, gemixte sappen, slowjuices en smoothies maken we van geselecteerde groenten en fruit. We vinden het belangrijk om onze klanten alleen het allerbeste te geven. Niets minder.

Met onze pakketten kies je voor kwaliteit, maar ook voor gemak. We maken de sapkuren vers voor je, en we bezorgen het bij je thuis in Veenendaal en omgeving (tot 15 km)! Je kunt het ook afhalen in onze winkel.

Tip: doe eens een sapjeskuur samen met je gezin, vrienden of team. Stimuleer elkaar om tegelijk te detoxen met een gezonde en gemakkelijke sapkuur van Gijs!

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.