Sapkuur, jouw kickstart naar een gezonde leefstijl!

Een sapkuur is een heel krachtige manier om je gezonde leefstijl een kickstart te geven en de reinigende functies van je lichaam te ondersteunen.*

Veel van onze dagelijkse voeding is (ultra) bewerkt en bevat te veel zout, suiker en kunstmatige kleur,- geur- en smaakstoffen.

Onze sapkuren zijn gemaakt van verse groente en fruit, niets meer en niets minder. Door een paar dagen alleen deze verse sappen tot je te nemen, krijg je in een heel korte tijd een enorme hoeveelheid groente en fruit, en daarmee een goede dosis vitaminen en mineralen binnen. Dit heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.* Maar een sapkuur is ook ideaal als je de spijsvertering even tot rust wilt brengen, om zo je lijf de gelegenheid te geven op te ruimen. Bovendien ervaren veel mensen na een sapkuur dat ze meer energie hebben en dat ze nadien een gezonde leefstijl beter kunnen vormgeven! 

Benieuwd wat een sapkuur voor jou kan doen? Neem gerust contact met ons op en dan vertellen we je er meer over!

Met onze sapkuur pakketten kies je voor kwaliteit, maar ook voor gemak. We maken de sapkuren vers voor je, en we bezorgen het bij je thuis in Veenendaal en omgeving (tot 15 km)! Je kunt het ook afhalen in onze winkel. 

Smoothies en Slowjuices

In onze eigen juicery maken wij zowel smoothies als slowjuices. Dit zijn twee heel verschillende sappen, maar wat ze gemeen hebben is dat ze puur en alleen bestaan uit verse groenten en fruit. Weet je nog niet wat je moet kiezen, klik dan hier voor een overzicht met de verschillen en de voor- en nadelen van beide mogelijkheden. 

Tip: doe eens een sapjeskuur samen met je gezin, vrienden of team. Stimuleer en motiveer elkaar om tegelijk de challenge aan te gaan met een gezonde en gemakkelijke sapkuur van Gijs! 

Moeiteloos méér groente per dag
Wil je structureel méér groente en fruit eten? Voeg dan eens een sapje of smoothie aan je dagelijkse voedingspatroon toe! Dit is een ideale manier om bijvoorbeeld ongezonde tussendoortjes te vervangen en tegelijkertijd je dagelijkse inname van gezonde voedingsstoffen structureel te verhogen. Dus gooi die vriezer maar vol met gezondheid!

*‘On-hold claim’; in afwachting van goedkeuring door de Europese Unie (https://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/general-function-health-claims-under-article-13)
** Let op: een sapkuur biedt geen structurele oplossing voor een betere gezondheid. Een goede gezondheid wordt bereikt door een gezond, bewust en gevarieerd voedingspatroon! Incidenteel een sapkuur volgen kan hiervan een mooi onderdeel zijn. Lees hier wanneer een sapkuur niet geschikt is voor je.
Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.