• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen

Onze chefs bereiden elke dag heerlijke gezonde maaltijden aan huis voor ouderen. Van bloemkoolschotel met gehakt tot vegetarische lasagne.

Wanneer zelf koken lastig wordt, dan zijn onze verse maaltijden een uitstekend alternatief. Altijd verse ingrediënten, keuze uit heel veel verschillende gerechten, en altijd in de juiste portie verpakt. En natuurlijk bezorgen we de kant-en-klaarmaaltijden aan huis. Eet smakelijk!

Gezonde maaltijden thuis bezorgd?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Dat doen we voor jong en oud. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Verse en gezonde maaltijden voor ouderen

De vraag naar het aan huis bezorgen van verse en gezonde maaltijden blijft groeien. Een groot gedeelte van onze vaste klantenkring zijn dan ook oudere mensen die niet meer dagelijks kunnen of willen koken. Vaak helpen hun kinderen met het bestellen in de winkel, of natuurlijk online, van de gerechten die pa of ma graag eten. Of het nou gaat om de ouderwetse Hollandse-pot-gerechten of juist wat exotischer, onze klanten genieten zo dagelijks van een heerlijke maaltijd.

Onze chefs bereiden elke dag échte ambachtelijke en verse kant-en-klare maaltijden. We gebruiken daarvoor alleen de beste geselecteerde ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken. Vers is bij ons dus echt vers, en dus ook echt gezond. In onze winkel in Veenendaal kun je gewoon binnenlopen om de maaltijden te bestellen, maar online bestellen en thuis laten bezorgen is uiteraard ook een optie.

Deze kant en klare maaltijden worden keurig verpakt, in de portie die bij je past. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten kun je de maaltijden het beste even invriezen bij ontvangst. Haal de thuismaaltijden ‘s ochtends vast uit de vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

Gezonde maaltijden, de smaak van vroeger en het gemak van nu

Er zijn veel oudere mensen die niet meer dagelijks een verse maaltijd koken, omdat hun partner er niet meer is of omdat het door ouderdom gewoonweg niet meer gaat. In onze maaltijdbox van 10 kant-en-klare maaltijden kun je lekkere Hollandse gerechten selecteren, die bekend staan om hun ‘ouderwets lekkere smaak’. De smaak van vroeger, gecombineerd met het gemak van nu. Het beste van twee werelden, al zeggen we het zelf.

Handig voor ouderen: gezonde en moeiteloze maaltijden

We hebben een ruime keuze aan vers bereide maaltijden.  Natuurlijk hebben we verschillende ‘echte Hollandse’ gerechten zoals bloemkool met een gehaktbal, broccoli met heerlijke beenham, een snijbonenschotel, witlof met ham en kaas, hutspot met hachee, noem maar op!

Daarnaast hebben we ook heerlijk diverse wereldgerechten zoals moussaka, lasagne, bami, chili con carne, er is volop keuze! Ook bereiden we vegetarische en E-nummer- en allergenenvrije maaltijden.

We geven je de keuze uit verschillende portie groottes: 350, 400 of 500 gram. Zo weet je zeker dat je genoeg bestelt, maar niet persé een te grote portie krijgt. Genoeg, gezond, en gemakkelijk. Dat is de maaltijdservice van Gijs van de Hoef!

Hoe werken onze maaltijden aan huis voor ouderen?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je (of je bejaarde ouders) thuis
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt.
  • Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op

Over ons

Gijs van de Hoef staat in de regio al jarenlang bekend om z’n hoge kwaliteit verse groenten en fruit, en ook de kant-en-klare maaltijden van Gijs zijn erg populair. Daarom bieden wij nu verschillende opties om makkelijk en gezond te eten. In de vorm van handige maaltijdboxen die je zelf samenstelt.

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.