Gezondheid op de werkvloer = Fit@Work

Geen overbodige luxe! Door medewerkers gezond en vitaal te houden, stijgt de productiviteit. Maar buiten dat, is het vooral gewoon heel lekker om zo verwend te worden op je werk! Met super verse smoothies, cold pressed juices en kwaliteitsfruit.

Wij hebben alvast 3 goed lopende pakketten geselecteerd. Maar heb je zelf andere ideeën hierover? Dan leveren we probleemloos maatwerk aan. Alles wordt in alle vroegte in onze keuken bereid en dat maakt ons heel flexibel!

En wees niet bang dat je bij ons diverse contracten moet aangaan. Het is altijd vrijheid-blijheid! Als je achter je product staat zoals wij doen, vinden we het onnodig om alles vast te leggen. De kwaliteit moet de bindende factor zijn, heel logisch :)!

Persoonlijk advies nodig?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? We helpen u graag met het kiezen van het beste voor uw organisatie. Bel ons of stuur ons een e-mail om in contact te komen.

Christine van de Hoef
  • Gegevens

  • Gewenst pakket

  • Levering

Goede catering, maar wel laagdrempelig!

Voor bedrijven vanaf 50 medewerkers hebben we een geweldig gemakkelijk concept bedacht wat ervoor zorgt dat u geen externe cateraar met personeel en hoge investeringen in huis hoeft te halen! Wij zorgen voor heerlijke lunchproducten voor alle medewerkers, op een bijzonder laagdrempelige manier!

Benieuwd hoe we kunnen helpen? We komen vrijblijvend ons concept uitleggen! We zijn bereikbaar via 0318 526 510 of mail ons op info@gijsvandehoef.nl. Tot snel!

Waar we onze verse producten bezorgen

We zijn gevestigd in Veenendaal, maar leveren in zo’n 20 kilometer omtrek van onze winkel. We bezorgen onder andere in Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Ede, Leersum, Maarsbergen en Wageningen.

Appel icon

Altijd vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon ECHT vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Pure smaak

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar zelf thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Kant en klare maaltijden, smoothies en salades die dagelijks vers bereid worden. Wij maken gezond eten makkelijk.