• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Kant en klare maaltijden aan huis bezorgd

Wanneer elke dag zelf koken niet meer lukt, dan zorgen de chefs van Gijs van de Hoef voor kant en klare maaltijden aan huis. Vers, gezond, en natuurlijk heel gemakkelijk!

Werkende stellen met een drukke baan. Singles die geen tijd of zin hebben om te koken. Ouderen die niet meer elke dag kunnen koken. Kant en klare maaltijden aan huis worden steeds populairder. Al jarenlang maken de chefs van Gijs van de Hoef dan ook heerlijke maaltijden voor een steeds groter wordende klantenkring. Om tegemoet te komen aan de behoefte aan vers, gezond en gemakkelijk eten bieden wij verschillende opties. Onze handige maaltijdboxen stel je zelf samen, zodat je elke dag van een kant en klare maaltijd geniet.

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel eenvoudig kant en klare maaltijden aan huis via onze webshop, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Kant en klare maaltijden aan huis bestellen

De professionele chefs van Gijs van de Hoef, Veenendaal, bereiden elke dag verse en gezonde kant-en-klare maaltijden. We selecteren daarvoor alleen de beste verse ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken. Vers is bij ons dus écht vers, en dus ook écht gezond.

Je kiest allereerst de portie die bij je past, 350, 400 of 500 gram. Daarna kies je uit een hele lijst van verschillende maaltijden. Omdat we alles dagvers bereiden geldt in de regel ‘vandaag besteld, overmorgen in huis’. Onze speciale bezorgservice brengt de maaltijden in handige bakjes. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten kun je de maaltijden het beste even invriezen bij ontvangst. Haal de thuismaaltijden ‘s ochtends vast uit de vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

De smaak van vroeger, het gemak van nu

Waar wij met name bij de Hollandse gerechten op letten bij het maken van de maaltijden, is de smaak van vroeger. Er zijn veel ouderen die niet meer kunnen koken, omdat hun partner er niet meer is of omdat het door ouderdom simpelweg niet meer gaat. In onze maaltijdbox van 10 kant-en-klare maaltijden kun je kiezen uit echt lekkere Hollandse gerechten, die bekend staan om hun ‘ouderwets lekkere smaak’.

Kant en klare maaltijden aan huis voor ouderen: gezond en moeiteloos

Voor onze maaltijdservice hebben we een ruime keuze aan vers bereide maaltijden.  Natuurlijk hebben we verschillende gerechten uit de Hollandse pot; bloemkool met een gehaktbal, broccoli met heerlijke beenham, een snijbonenschotel, witlof met ham en kaas, hutspot met hachee, noem maar op! Daarnaast hebben we ook heerlijk diverse wereldgerechten zoals moussaka, lasagne, bami, chili con carne. Ook bereiden we vegetarische en E-nummer- en allergenenvrije maaltijden. Kortom, er is volop keuze!

Kant en klare maaltijden aan huis, hoe werkt het?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je (of je bejaarde ouders) thuis
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.