• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Een detox sapkuur bestellen voor een healthboost!

Een detox sapkuur bestellen wordt steeds populairder. Mensen van alle leeftijden kiezen er steeds vaker voor om 3 of 5 dagen alleen maar gezonde juices of smoothies te drinken. En daar zijn natuurlijk hele goede redenen voor! De voornaamste redenen die genoemd worden hebben te maken met afvallen en gezondheid.

Zeker wanneer je druk bent met werk, en je jezelf eigenlijk te weinig tijd gunt voor pure en gezonde voeding, dan is een detox sapkuur bestellen een ideale oplossing. Binnen een paar dagen geef je je lichaam de healthboost waarvan je weet dat het heerlijk én nodig is. Ontdek het zelf!

Detoxen met een sapkuur?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment verse sappen in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Detox sapkuur bestellen om af te vallen

Afvallen is inderdaad een veelgenoemde en goede reden om een detox sapkuur te bestellen. Je lichaam krijgt een enorme healthboost van een sapkuur. Dat komt omdat je lichaam tijdens een sap kuur opgehoopte afvalstoffen afbreekt. En wanneer je verder ook geen toxische stoffen (zoals alcohol of cafeïne) inneemt, geef je je lichaam de gelegenheid om even goed de binnenkant te reinigen. De positieve impact van een sapkuur merk je al na een paar dagen. Je krijgt méér energie, vaak ook een schonere huid en een betere nachtrust. En natuurlijk vliegen de kilo’s er af wanneer je een paar dagen vast voedsel hebt laten staan.

Een detox sapkuur bestellen om af te vallen is dan ook een logische eerste stap. Let er wel op dat je nà je detox sapkuur niet zomaar vervalt in oude eetgewoontes. Anders zitten die kilo’s er zo weer aan. Lees onze 7 tips voor een gezonde leefstijl om ook na je sapkuur je lichaam te verwennen met gezond eten.

Een detox sapkuur bestellen; waarom detoxen?

Een andere reden om sapkuren te bestellen is het zogenaamde ‘detoxen’ of ontgiften van je lichaam. Omdat je tijdens een sapkuur alleen maar pure en gezonde voeding binnenkrijgt, waar dus geen toxische of kunstmatige stoffen aan toegevoegd zijn, geef je je lichaam de kans om de aanwezige toxische stoffen af te gaan breken. Dat werkt zo:

Door je lichaam tijdens een detox sapkuur even bloot te stellen aan een voedseltekort, gaat het zelf op zoek naar bronnen om toch energie op te kunnen wekken. Je lichaam zal een signaal afgeven om het aanwezige celafval af te breken. Daardoor treedt er een cellulair proces in werking. Nieuw aangemaakte membranen omsluiten het celafval. Met behulp van een lysosoom (dat is een celblaasje met specifieke enzymen) worden de dode of beschadigde cellen afgebroken en uitgescheiden, of hergebruikt voor nieuwe celonderdelen. Lees hier meer over hoe dit ongiften werkt.

Of je nu bewust wilt afvallen of detoxen, of gewoon geniet van gezond voesel, onze sappen en smoothies zijn een aanrader!

Hoe moet je een detox sapkuur bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een sapkuur wilt doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sapkuur wilt doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Wat heeft je voorkeur, wat vind je lekkerder? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Met of zonder Detox Prep? Wil je je voeding optimaal afbouwen voorafgaand aan je sapkuur? Kies dan voor het Detox Prep pakket.
  • Met of zonder After Detox? Wil je na afloop van je sapkuur je lichaam weer laten wennen aan gewoon voedsel? Dan is het After Detox pakket ideaal!
  • Tip: doe het samen. Een sapkuur is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.