• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Een sapkuur bestellen voor een vliegende start!

Een sapkuur bestellen wordt steeds populairder. Mensen van alle leeftijden kiezen er steeds vaker voor om 3 of 5 dagen alleen maar gezonde juices of smoothies te nuttigen. En daar zijn goede redenen voor! De voornaamste redenen die genoemd worden hebben te maken met gezondheid en een gezonde leefstijl.

Zeker wanneer je druk bent met werk, je gezin, het hele sociale leven eromheen, en je jezelf eigenlijk te weinig tijd gunt, sluipt een ongezond(er) leefpatroon er ongemerkt snel in. Bewerkte, ‘makkelijke’ voeding bevat vaak te veel verkeerde (trans)vetten, suikers, zout en kunstmatige toevoegingen. Een sapkuur is een ideale oplossing als je je leefwijze écht even wilt resetten om vervolgens een gezonde(re) leefstijl op te pakken. Bovendien neem je met een sapkuur een paar dagen alleen maar groente en fruit tot je en daar doe je je lijf een groot plezier mee!

Detoxen met een sapkuur?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment verse sappen in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Een sapkuur bestellen; waarom?

Wat is sapvasten? Een paar dagen geen vast voedsel, wel sap! Geen koffie, geen alcohol.. alleen maar groenten en fruit in vloeibare vorm. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het vereist best wel wat doorzettingsvermogen om een sapkuur te volbrengen. Je zult merken hoe vaak je onbewust even wat eet tussendoor of nog een extra kopje koffie zet. En hoe vaak je in de verleiding wordt gebracht om ongezonde keuzes te maken. Door deze verleidingen te weerstaan en door heel bewust de uitdaging aan te gaan, kan zo’n periode van vasten je helpen om ook in het dagelijks leven ná de sapkuur veel bewuster met je voeding om te gaan. Veel mensen merken door een sapkuur dat ze eigenlijk veel minder voedsel nodig hebben dan ze onbewust dagelijks eten. Een sapkuur legt dus de dagelijkse ongezonde gewoonten bloot.

Sapkuur bestellen als Booster

Maar een sapkuur kan er ook voor zorgen dat je lichaam de gelegenheid krijgt om te gaan opruimen. Tijdens de kuur laat je toxische stoffen als alcohol, suiker en cafeïne helemaal staan. Je krijgt dus minder afvalstoffen binnen van buitenaf. Bovendien treedt er na enige tijd een heel bijzonder proces in werking als gevolg van het voedselgebrek; het lichaam gaat afvalstoffen en celafval afbreken om energie op te wekken. En dat ruimt lekker op! Hier lees je hoe dat werkt.

Hoe moet je een sapkuur bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een sapkuur wilt doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sapkuur wilt doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen. Verlengen kan altijd!
  • Slowjuice of smoothie? Wat heeft je voorkeur, wat is je doel, wat vind je lekkerder? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Tip: doe het samen. Een sapkuur doe je voor jezelf, maar vaak houd je het net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of collega wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.