• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

GIJS in een nieuw jasje!


Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat wij onze uitingen in een nieuw jasje hebben gestoken! Dat doen wij natuurlijk niet zomaar. De keuze om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl te ontwikkelen gaat verder dan alleen “met de tijd mee gaan”. Met onze huisstijl willen wij onze missie om bij te dragen aan een gezond, krachtig en bewust leven kracht bijzetten.

Partner in gezondheid

Wij blijven ons ontwikkelen en vernieuwen. Vol enthousiasme gaan we telkens nieuwe uitdagingen aan. Wij zijn in 1978 in Veenendaal begonnen als traditionele groenteboer en door de jaren hebben we ons doorontwikkeld in culinair opzicht, is de productie steeds verder geprofessionaliseerd en zijn we producten gaan ontwikkelen die een gezond leven leuk en makkelijk maken. Inmiddels is het onze ambitie om je niet alleen van culinair gemak te voorzien, maar om jouw betrouwbare partner in gezondheid te zijn.

Bij ons vind je alles om je fit, vitaal en krachtig te voelen, zodat jij méér uit het leven kunt halen! Met onze producten dragen wij bij aan een gezonde, verantwoorde en krachtige levensstijl. Wij zijn jouw partner voor een gezonde levensstijl en een energiek leven!

Eten met een goed gevoel

Wij maken graag een gezond en duurzaam leven makkelijk. Wij vinden het daarom belangrijk dat op eerlijke en transparante wijze wordt geproduceerd. Onze salades, maaltijden, sappen en smoothies worden allemaal gemaakt in eigen keuken. Echt ambachtelijk, zodat je kunt genieten van pure, volle en uitgebalanceerde smaken.

Verantwoord Bourgondisch

De grondstoffen van de producten die wij bereiden worden met zorg ingekocht. Het vlees dat wij gebruiken komt zoveel mogelijk van boeren uit de nabije omgeving die met respect voor dier en milieu ondernemen. De door ons geselecteerde producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en vrij van lijden. Verantwoord Bourgondisch, noemen wij dat. Zodat de producten die je bij ons haalt niet alleen super smakelijk zijn, maar óók met een goed gevoel gegeten worden.

Zoveel mogelijk smaak en voedingsstoffen behouden!

Doordat wij bovendien werken met hoogwaardige keukenapparatuur, kunnen wij zoveel mogelijk smaak en voedingswaarden in onze producten houden. Want wij vinden; wat je er niet uithaalt, hoef je ook niet toe te voegen. Dit maakt dat jij dagelijks kunt genieten van écht gezond en lekker eten.

De toekomstplannen van GIJS

Wij zijn een flinke slag aan het maken naar verduurzaming van het bedrijf. Dat zal je in de toekomst steeds meer terugzien in de keuze van bepaalde producten, verpakkingen en samenwerkingen. Achter de schermen wordt flink gewerkt aan het verder verduurzamen en professionaliseren van de productieruimtes, met het uiteindelijke doel om binnen 2,5 jaar volledig klimaatneutraal te produceren.

Meer weten over gezond eten?

Neem eens een kijkje in onze webshop! Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons vind je onder andere heerlijke kant-en-klare maaltijden, sapkuren, buffetten, saladeschotels en veel meer!

Naar de webshop
Christine
Christine