• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Gezonde maaltijd laten bezorgen? Dit is jouw alternatief!


Gezonde maaltijden laten bezorgen? Dit is jouw alternatief! Wanneer je, bijvoorbeeld voor ouders op leeftijd, op zoek bent naar gezonde maaltijden die thuisbezorgd worden, dan is dat nog een hele klus. De standaard thuisbezorg maaltijden staan natuurlijk niet bekend om hun voedzaamheid en gezonde ingrediënten. Wanneer je je ouders wilt helpen om elke dag een gezonde maaltijd op tafel te hebben staan, dan willen we je graag kennis laten maken met de verse maaltijd mogelijkheden van Gijs!

Gezonde maaltijden laten bezorgen

Voor jong en oud is het belangrijk om gezond en gevarieerd te blijven eten. Met deze 7 tips voor een gezonde leefstijl zet je al een goede eerste stap. Voeg daaraan toe veel bewegen en voldoende slaap, en je hebt een supergezonde lifestyle te pakken!

Voor ouderen is dit toch wat minder gemakkelijk haalbaar. Elke dag een gezonde en gevarieerde maaltijd bereiden is niet meer vanzelfsprekend. Wanneer zelf koken niet meer elke dag lukt, dan zijn kant-en-klare maaltijden of thuisbezorgmaaltijden natuurlijk een interessante optie. We zien dat veel bejaarde mensen dit lastig vinden om zelf te regelen, en dat hun kinderen graag helpen met het regelen van bezorgmaaltijden. Het is natuurlijk een geruststellende gedachte dat je ouders elke dag gewoon een lekkere maaltijd hebben.

Toch is het nog vaak kiezen tussen óf gezond, óf gemakkelijk. Want gemakkelijke maaltijden uit de supermarkt of van een thuisbezorgservice zijn helaas niet altijd even gezond. Teveel conserveringsmiddelen, teveel toegevoegde suikers, zout en smaakstoffen. Wanneer je dan toch wilt dat je ouders elke dag gezond eten, dan hebben we bij Gijs van de Hoef een ideale oplossing!

Onze oplossing; gezonde maaltijden boxen

Met een team van heel vakkundige koks staan wij dagelijks in de keuken om de lekkerste maaltijden te bereiden. Passie voor gezond en smakelijk eten is onze drijfveer! Bij de bereiding staat gezondheid altijd voorop: we werken met echt verse producten die zo vol van smaak zijn dat ze weinig toevoeging van allerlei smaakstoffen behoeven. Onze gerechten bevatten altijd lekker verse kruiden, en we werken met hoogwaardige keukenapparatuur, zodat zoveel mogelijk van de voedingsstoffen behouden blijven.

Onze maaltijden zijn af te halen in onze winkel in De Ellekoot in Veenendaal, maar ook als maaltijd bezorging online te bestellen, als een box van 10 klant-en-klare maaltijden. De maaltijden zijn allemaal in te vriezen, zodat je gemakkelijk elke dag een verse maaltijd hebt!

 

Gezonde maaltijden bestellen? Dit is jouw alternatief!

Wil je meer weten over onze maaltijden?

Wil je weten hoe je onze kant-en-klare maaltijden kunt selecteren en bestellen? Wil je bijvoorbeeld maaltijdbezorging voor je bejaarde ouders regelen, en wil je zeker weten dat alles goed verloopt? Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze winkel! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wil je meteen bestellen en onze maaltijden een poosje proberen? Groot gelijk! Maak je keuze in onze webshop en ondervind zelf de voordelen!

Meer weten over gezond eten?

Neem eens een kijkje in onze webshop! Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons vind je onder andere heerlijke kant-en-klare maaltijden, sapkuren, buffetten, saladeschotels en veel meer!

Gezonde maaltijden bestellen
Christine
Christine