• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Smoothies online bestellen, gezond, vers en gemakkelijk!

Smoothies online bestellen is nu wel erg gemakkelijk. En gezond! Kies je pakket en laat je smoothies thuis bezorgen!

Geef je lichaam een gezonde boost met vitamines en mineralen met onze gezonde smoothies. Lekker vers, gemakkelijk én supergezond! Onze huisgemaakte verse smoothies bevatten geen onnodige toevoegingen of conserveringstechnieken. Bij ons drink je puur natuur. Ons assortiment met sappen en smoothies bestaat uit bijvoorbeeld een box met dertien soorten sappen en smoothies, een milde detox, een driedaagse sapkuur en een vijfdaagse sapkuur.

 

Smoothies bestellen?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Je kunt bij mons eenvoudig je smoothies online bestellen, wij bezorgen bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

Gezonde smoothies online bestellen, geef jezelf een boost

Even je lichaam resetten door een 3- of 5-daagse kuur met verse sappen of smoothies? Het wordt steeds populairder, maar hoe doe je dat op een gezonde en eenvoudige manier? Wanneer je een sapkuur met smoothies bestelt, geef je je lichaam de kans om opgehoopte afvalstoffen af te breken. Zo kan je lijf ongezonde cellen op te ruimen. We schrijven er meer over in onze blog “Ontgiften, zo werkt het.” Eigenlijk hebben we dat allemaal af en toe nodig, ontgiften. Bewust en onbewust krijgen we allemaal te veel zout, suiker en kunstmatige kleur- en smaakstoffen binnen. Combineer dat met een drukke baan, een druk gezin, stress, en snelle hapjes tussendoor. Je lichaam is er niet op gebouwd om kunstmatige toevoegingen te verwerken. Met onze versgemaakte smoothies help je je lijf om even goed te resetten.

Een smoothiekuur heeft twee voordelen: je krijgt minder gifstoffen binnen, want je stopt tijdelijk met slechte voedingsmiddelen, én de aanwezige gifstoffen in je lichaam worden opgeruimd. Win-win dus!

Altijd verse smoothies

Al onze smoothies en juices maken we van geselecteerde verse groenten en fruit. Wij kiezen allen voor het beste. Daarmee kies je daarom niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. We maken onze smoothies vers en bezorgen ze bij je thuis, door heel Nederland. Ideaal, toch?

Hoe kun je onze gezonde smoothies online bestellen?

  • Kies: 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een smoothie kuur wil doen. Omdat je lichaam even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sappenkuur wil doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Liever toch sappen? Wat heeft je voorkeur? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Tip: doe het samen. Een detox is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.