• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Smoothie bestellen: lekker, makkelijk en gezond!

Wil je je lichaam verrijken met een flinke dosis vitamines en mineralen? Niets is zo lekker, makkelijk en gezond als smoothies. Wil je een smoothie bestellen, dan kies je voor puur natuur. Onze huisgemaakte smoothies bevatten geen onnodige toevoegingen of conserveringstechnieken. Ons assortiment met sappen en smoothies bestaat onder meer uit een box met dertien soorten sappen en smoothies, een milde detox, een driedaagse sapkuur en een vijfdaagse sapkuur.

 

Smoothie bestellen?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel je smoothie eenvoudig online, wij bezorgen 'm bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

Meer groente eten? Bestel een smoothie!

Zeg eens eerlijk: hoeveel groente eet jij per dag? Genoeg? Of mag daar nog wel een schepje bovenop? Over het algemeen merken we dat mensen het makkelijker vinden om aan hun dagelijkse hoeveelheid fruit te komen, dan aan groente. Het Voedingscentrum adviseert 250 gram per dag, maar andere bronnen menen dat tussen de 300 en 500 gram groente verstandig is. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Red jij dat?

Maar hoe doe je dat dan, genoeg groente eten? Zeker als je niet zo’n liefhebber bent van al die verschillende groentes? Ons advies: drink je groente. Wanneer je kiest voor een smoothie bestellen, kies je voor puur natuur. Wij produceren alles zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en stoppen geen onnodige kunstmatige hulpstoffen toe. Een smoothie bestellen is niet alleen gezond, maar ook nog eens makkelijk. Je krijgt in één keer in bom aan vitamines en mineralen binnen.

Wil je een smoothie bestellen of liever juices?

Waar je ook voor kiest: je doet je lichaam er een groot plezier mee. Je neemt een vers en onbewerkt product tot je, vol met groenten en fruit. Het verschil tussen een juice en een smoothie zit zowel in de bereiding als het eindproduct.

Smoothies maken we in een blender. Een blender maakt groente en fruit tot een romige drank. Een slowjuicer werkt daarentegen niet met een motor, maar met tandwieltjes. Hierdoor wordt al het sap uit groenten en fruit geperst. Het sap wordt gescheiden van de droge pulp. Hierdoor krijg je puur sap, zonder vezels.

Het voordeel van een smoothie is dat je alle vezels uit de groente en het fruit binnenkrijgt. Dit is goed voor je darmen. Het voordeel van een juice is dat het je spijsvertering ontlast. Meer voor- en nadelen vind je hier, zowel van smoothies als van juices.

Smoothie bestellen? Zo werkt het:

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een smoothie sapkuur wil doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sappenkuur wil doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Liever toch sappen? Wat heeft je voorkeur? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Tip: doe het samen. Een detox is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.