• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Groene smoothies bestellen

Groene smoothies bestellen en je dag goed beginnen. Dat klinkt goed, toch? Het drinken van groene smoothies heeft vele voordelen. Zo bevatten ze essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten waar je lichaam blij van wordt. Naast deze gezonde ‘stoffen’ bevatten groene smoothies vezels, die zijn weer goed voor je spijsvertering.

Wanneer je groene smoothies bestelt, bezorgen we ze graag bij je thuis. Onze huisgemaakte smoothies bevatten geen onnodige toevoegingen of conserveringstechnieken. Ze zijn puur natuur. Drink smakelijk!

Groene smoothie proberen?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel je groene smoothies eenvoudig online, wij bezorgen bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

De voordelen van groene smoothies bestellen

Wil je groene smoothies bestellen, dan bezorgen wij ze bij je thuis. Vries ze in of zet ze in je koelkast en geniet van de voedzame, gezonde drankjes. Groene smoothies bevatten niet alleen veel voedingsstoffen, maar zorgen er ook voor dat je immuunsysteem een boost krijgt.

Door groene smoothies te drinken, kom je makkelijker aan je dagelijkse portie groenten. Zo zit er in groene groenten zoals spinazie, boerenkool en andijvie het stofje ‘Chlorofyl’, ofwel bladgroen. Dit geeft je immuunsysteem een boost, helpt ontstekingen te herstellen, verhoogt de productie van rode bloedcellen en helpt het vermogen van je cellen om de zuurstoftoevoer te verbeteren.

Groene smoothies zijn goed voor je spijsvertering

We noemden het al eerder: in groene smoothies zitten vezels. Die zijn goed voor je spijsvertering. Daar komt bij dat groente smoothies gemaakt zijn van gepureerde groenten. In andere woorden: de groenten zijn ‘bewerkt’. Dit heeft als voordeel dat je lichaam minder hard moet werken. Door de vezels krijg je een langzame, gelijkmatige afgifte van voedingsstoffen. Het geeft langdurige energie!

In dit artikel lees je nog veel meer voordelen van het drinken van groene smoothies.

Daar komt bij dat je, mits je niet te veel fruit in je smoothie stopt, je bloedsuikerspiegel niet piekt. Je hebt een verzadigd gevoel en neigt minder snel naar zogenaamde ‘snelle suikers’, die je in snoep, koek en frisdranken vindt. 

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.