• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Gezonde smoothies bestellen, lekker makkelijk en gezond!

Wil je je lichaam een gezonde boost geven met vitamines en mineralen, maar heb je geen tijd om dat allemaal zelf te regelen? Dan zijn onze gezonde smoothies een uitkomst voor jou. Lekker vers, gemakkelijk én supergezond! Onze huisgemaakte smoothies bevatten geen onnodige toevoegingen of conserveringstechnieken. Wij doen aan puur natuur. Ons assortiment met sappen en smoothies bestaat uit bijvoorbeeld een box met dertien soorten sappen en smoothies, een milde detox, een driedaagse sapkuur en een vijfdaagse sapkuur.

 

Smoothies bestellen?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel je gezonde smoothies eenvoudig online, wij bezorgen bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

Gezonde smoothies bestellen, verwen jezelf

Je hoort het steeds vaker; even je lichaam resetten door een 3- of 5-daagse kuur met verse sappen of smoothies. Detoxen, zeg maar, ontgiften. Wanneer je een detox kuur met smoothies bestelt, geef je je lichaam de kans om opgehoopte afvalstoffen af te breken en op die manier ongezonde (vet)cellen op te ruimen. Eigenlijk hebben we dat allemaal af en toe nodig. Bewust en onbewust krijgen we stelselmatig te veel zout, suiker en kunstmatige kleur- en smaakstoffen binnen. Drukke baan, druk gezin, stress, snelle hapjes tussendoor… Je lichaam is er niet op gebouwd om kunstmatige toevoegingen te verwerken. Door onze versgemaakt smoothies te bestellen help je je lijf om even goed te resetten.

Ontgiften met een smoothie detox kuur heeft twee voordelen: je krijgt minder gifstoffen binnen – want je stopt tijdelijk met bewerkte voedingsmiddelen – én de aanwezige gifstoffen in je lichaam worden opgeruimd. We leggen hier verder uit hoe dat werkt: ‘Ontgiften met een sapkuur, zo werkt het’.

Onze smoothies zijn altijd vers

Al onze smoothies en juices maken we van geselecteerde verse groenten en fruit. Wij kiezen allen voor het beste. Met onze pakketten juice detox kies je daarom niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. We maken onze smoothies vers en bezorgen ze bij je thuis. Ideaal, toch?

Hoe kun je onze gezonde smoothies bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een smoothie detox sapkuur wil doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sappenkuur wil doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Liever toch sappen? Wat heeft je voorkeur? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Met of zonder Detox Prep? Wil je je voeding optimaal afbouwen voorafgaand aan je juice detox? Kies dan voor het Detox Prep pakket.
  • Met of zonder After Detox? Wil je na afloop van je detox van juices je lichaam weer laten wennen aan gewoon voedsel? Dan is het After Detox pakket ideaal!
  • Tip: doe het samen. Een detox is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.