• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Spaar punten en kies een beloning

Wij belonen onze klanten graag met iets extra’s! Met het digitale spaarsysteem van Piggy kun je bij iedere aankoop punten sparen. Hoe meer punten je hebt gespaard, hoe groter de beloning die je ervoor kunt krijgen.

Wil je ook punten sparen?

Download gratis de Piggy-app (hier voor iOS, hier voor Android).

Spaar je liever met een fysiek pasje? Vraag in de winkel naar de fysieke Piggy-spaarpas. Zodra je je account in de app of je spaarpas hebt geactiveerd met je e-mailadres, kun je van start. Je kunt punten sparen voor iedere euro die je bij ons besteedt aan groente, fruit of andere producten. Voor iedere euro krijg je één punt.

Punten sparen in de winkel

Vraag onze collega’s direct na je aankoop om de spaarpunten toe te voegen aan je Piggy-app of spaarpas.

Punten sparen in de webshop

In de laatste stap bij het bestellen, kan je de Piggy-punten van je online bestelling naar je e-mailadres laten versturen. Die kan je vervolgens verzilveren via de Piggy-app. Het is helaas op dit moment nog niet mogelijk Piggy punten te verzilveren in de webshop.

Spelregels

  • Je activeert je spaarpas met een geldig e-mailadres. Je ontvangt dan een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je via piggy.nl inloggen op je eigen spaarpagina. Op deze pagina kun je zien hoeveel punten je hebt gespaard en welke beloningen je hiervoor kunt krijgen. Zodra je je hebt aangemeld, ga je akkoord met deze spelregels.
  • Je kunt punten sparen vanaf het moment dat je je Piggy-account hebt geactiveerd in de app of op je spaarpas. Voor aankopen of bestellingen die je vóór die tijd hebt gemaakt, kun je geen punten meer krijgen.
  • De punten worden enkel toegekend op het moment van aankoop. Heb je op dat moment net je spaarpas niet bij je? Geen nood. Piggy werkt op basis van e-mail, dus als je in de winkel je e-mailadres invoert op de tablet, kunnen wij alsnog de spaarpunten toekennen.
  • Je kunt je spaarpunten alleen verzilveren voor de beloningen die wij hebben geselecteerd. Je vindt het actuele overzicht van beloningen als je inlogt op je persoonlijke spaarpagina op Piggy.nl.
  • Je kunt je spaarpunten alleen verzilveren voor een beloning in de winkel, niet in de webshop.
  • Als je je spaarpas activeert met je e-mailadres, meld je je automatisch aan voor de nieuwsbrief van Gijs van de Hoef. We gaan natuurlijk zorgvuldig om met je persoonsgegevens en geven ze niet aan derden. Als je dat wilt, kun je je op ieder moment gemakkelijk afmelden voor de nieuwsbrief.
  • Ben je je spaarpas kwijt? Dan kun je in onze winkel een nieuwe pas krijgen. Als je je opnieuw aanmeldt met je e-mailadres komen de punten van je oude spaarpas automatisch op je nieuwe spaarpas te staan.
Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.