• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Warme maaltijden aan huis voor ouderen

Is jouw vader, oma of buur niet meer in staat om zelf te koken? Of heb je zelf niet meer de energie om in de keuken te staan? Wij bezorgen warme maaltijden aan huis voor ouderen. Onze kant-en-klaarmaaltijden zijn niet alleen verantwoord, maar ook nog eens vers.

Onze koks bereiden elke dag maaltijden: van bloemkoolschotel met gehakt tot vegetarische lasagne. Ze gebruiken hiervoor alleen geselecteerde ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken.

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klaarmaaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Warme maaltijden aan huis voor senioren

Het is geen geheim: gezond eten is belangrijk. Met een verantwoorde maaltijd krijg je voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Niet alleen wanneer je in de bloei van je leven bent, maar ook wanneer je op leeftijd bent. Maar het is voor mensen op leeftijd niet altijd meer mogelijk om zelf te koken. Een warme maaltijd aan huis is dan ideaal.

Vind je het belangrijk dat je (over)grootouder de juiste vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vezels en vetten binnenkrijgt, maar lukt het jou niet om (dagelijks) voor hen te koken? Kies samen met hen een box van tien huisgemaakte maaltijden uit.

Van vegetarische bietenstamppot tot verse zalm: we bezorgen de maaltijden keurig verpakt op het gewenste adres. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten, raden wij aan om de maaltijden in te vriezen bij ontvangst. Haal de maaltijd waar je trek in hebt ‘s ochtends uit je vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

Maaltijdservice voor ouderen, makkelijk besteld

Gezonde maaltijden bestellen voor ouderen en opwarmen in de magnetron of oven. Dat klinkt goed, toch? Onze maaltijden bevatten geen onnodige toevoegingen. Zo weet je zeker dat je opa of buurvrouw op leeftijd kan genieten van een lekkere, voedzame maaltijd.

Hoe werkt onze maaltijdservice?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klaarmaaltijden
  • Wij bezorgen deze box op het door jou doorgegeven adres
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op
  • Bestel elke 10 dagen een nieuwe box of maak gebruik van ons handige abonnement. Neem daarvoor even contact met ons op

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.