• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Verse maaltijden bestellen, gezond en gemakkelijk

Verse maaltijden bestellen die ook nog eens gezond zijn? het kan eenvoudig met onze maaltijdservice. Onze chefs maken elke dag de heerlijkste gerechten. We bezorgen deze verse maaltijden bij je thuis in handige porties. Vries de porties eenvoudig in, en warm elke dag een verse maaltijd op. Ideaal voor ouderen die niet meer zelf dagelijks willen of kunnen koken!

Wil je écht verse maaltijden bestellen?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Verse maaltijden bestellen en thuis bezorgd

We krijgen steeds vaker de vraag van mensen of we voor hun oudere vader of moeder verse en gezonde maaltijden kunnen regelen. Zelf elke dag koken wordt voor oudere mensen wat lastiger, en voor de kinderen is het ook niet altijd haalbaar om pa of ma te helpen met dagelijkse verse maaltijden. Dan is een bezorgservice van de echte groenteman natuurlijk een uitkomst!

De professionele koks van Gijs van de Hoef in Veenendaal bereiden elke dag échte ambachtelijke en verse kant-en-klare maaltijden. We gebruiken daarvoor alleen de beste ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken. Vers is bij ons dus echt altijd vers, en daarmee ook echt gezond.

We bezorgen onze kant en klare maaltijden, in de portie die bij je past, keurig verpakt. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten is het verstandig om de maaltijden in te vriezen bij ontvangst. Haal de thuismaaltijden ‘s ochtends vast uit de vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

Verse maaltijden met de smaak van vroeger en het gemak van nu

Met onze verse ingrediënten en goed opgeleide koks streven we naar het dagelijks bereiden van gezonde maaltijden met een authentieke smaak. En voor onze Hollandse gerechten zoeken we dan dus naar de smaak van vroeger. Dat doen we omdat we weten dat onze oudere klanten daar dol op zijn. Er zijn veel oudere mensen die niet meer elke dag een verse maaltijd koken, omdat hun partner er niet meer is of omdat het door ouderdom gewoonweg niet meer gaat. In onze maaltijdbox van 10 kant-en-klare maaltijden kun je authentieke Hollandse gerechten opnemen, die bekend staan om hun ‘ouderwets lekkere smaak’.

Verse maaltijden bestellen voor ouderen: gezond en moeiteloos

Voor onze maaltijdservice hebben we een ruime keuze aan versbereide maaltijden. Natuurlijk hebben we verschillende gerechten van de Hollandse pot; bloemkool met een gehaktbal, broccoli met heerlijke beenham, een snijbonenschotel, witlof met ham en kaas, hutspot met hachee, noem maar op!

Daarnaast hebben we ook heerlijk diverse wereldgerechten zoals moussaka, lasagne, bami, chili con carne, er is volop keuze! Ook bereiden we vegetarische en E-nummer- en allergenenvrije maaltijden.

Onze maaltijdservice geeft je de keuze uit verschillende portie groottes. Zo weet je zeker dat je genoeg bestelt, maar niet persé een té grote portie krijgt. Genoeg, gezond, en gemakkelijk. Dat is de maaltijdservice van Gijs van de Hoef!

Hoe kun je onze gezonde maaltijden bestellen?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je (of bij bv. je bejaarde ouders) thuis
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op
  • Bestel elke 10 dagen een nieuwe box, of maak gebruik van ons handige abonnement. Neem daarvoor even contact met ons op

Over ons

Gijs van de Hoef staat in de regio Veenendaal (Utrecht) al meer dan 30 jaar bekend om z’n hoge kwaliteit verse groenten en fruit. De laatste jaren zijn ook de kant-en-klare maaltijden van Gijs zijn erg populair. Daarom bieden wij nu verschillende opties om makkelijk en gezond verse maaltijden te bestellen. In de vorm van handige maaltijdboxen die je zelf samenstelt.

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.