• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Vegetarische kant-en klare-maaltijd bestellen?

Eet je geen vlees of vis? Of eet je het liefst een paar keer per week vegetarisch? We bereiden onze vegetarische kant-en-klare maaltijden zonder kunstmatige conserveringstechnieken of onnodige toevoegingen. Vers is écht vers! We bezorgen onze vegetarische kant-en-klare maaltijden bij je thuis in de portiegrootte die je selecteert. Denk aan Oosterse maaltijdschotel met falafel of vegetarische hutspot. Eet smakelijk!

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Vegetarische maaltijden thuisbezorgd

Wist je dat er steeds meer mensen één of meerdere dagen per week vegetarisch eten? Volgens Wakker Dier groeit het aantal flexitariërs in Nederland. Dat kunnen we alleen maar toejuichen, en dit is waarom.

Wanneer je vegetarische maaltijden eet, veroorzaak je minder dierenleed. Uit onderzoek blijkt dat je gemiddeld 900 dieren van de slacht red als je je leven lang geen vlees of vis eet. Fantastisch, toch?

Beperk gezondheidsproblemen, eet vegetarisch

Bovendien is een vegetarische maaltijd gezond. Wanneer je te veel rood en onbewerkt vlees eet, is de kans op gezondheidsproblemen, zoals beroertes, diabetes en kanker, groter.

Daarnaast is het eten van vegetarische (kant-en-klare) maaltijden goed voor het milieu en het klimaat. Dat zit zo: volgens Greenpeace zijn dierlijke producten verantwoordelijk voor ongeveer 60% van de voedsel gerelateerde uitstoot van broeikasgassen.

Vegetarische maaltijden zijn heerlijk

Alternatieve voor vlees, ofwel vleesvervangers, zijn haast niet meer van echt te onderscheiden. Vegetarische kant-en-klaarmaaltijden worden steeds lekkerder! Probeer het zelf maar eens.

Ben je geen vegetariër, maar wil je graag minder of bewuster vlees en vis eten? Of lijkt het je heerlijk om na een drukke (werk)week niet te hoeven koken? Onze maaltijdservice biedt uitkomt.

Hoe werkt onze maaltijdservice?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare vegetarische maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je thuis – handig!
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op
  • Bestel elke 10 dagen een nieuwe box of maak gebruik van ons handige abonnement. Neem daarvoor even contact met ons op

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.