• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Gezonde maaltijden, heerlijke service

Sinds vele jaren stellen de chefs van Gijs van de Hoef elke dag de heerlijkste verse maaltijden samen. Met onze maaltijdservice aan huis is het nu wel heel erg eenvoudig genieten van gezonde thuismaaltijden!

Kant-en-klare maaltijden worden de laatste jaren steeds populairder. Of het nu gaat om werkende stellen die geen tijd of zin hebben om te koken, of om warme gezonde maaltijden aan huis voor ouderen, de behoefte aan gezond en gemakkelijk eten groeit. Daarom bieden wij verschillende opties om makkelijk en gezond te eten. In de vorm van maaltijdboxen die je zelf samenstelt of die wij voor jou samenstellen.

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Kant en klare maaltijden aan huis

De professionele koks van Gijs van de Hoef in Veenendaal bereiden elke dag échte ambachtelijke en verse kant-en-klare maaltijden. We gebruiken daarvoor alleen de beste geselecteerde ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken. Vers is bij ons dus echt vers, en dus ook echt gezond.

We bezorgen deze kant en klare maaltijden, in de portie die bij je past, keurig verpakt. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten kun je de maaltijden het beste even invriezen bij ontvangst. Haal de thuismaaltijden ‘s ochtends vast uit de vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

De smaak van vroeger en het gemak van nu

Waar wij met name op letten bij het maken van de maaltijden, is de smaak van vroeger. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar ouderen zijn er dol op. Er zijn veel ouderen die niet meer kunnen koken, omdat hun partner er niet meer is of omdat het door ouderdom simpelweg niet meer gaat. In onze maaltijdbox van 10 kant-en-klare maaltijden kun je lekkere Hollandse gerechten opnemen, die bekend staan om hun ‘ouderwets lekkere smaak’.

Maaltijdservice voor ouderen: gezonde en moeiteloze maaltijden

Voor onze maaltijdservice hebben we een ruime keuze aan vers bereide maaltijden.  Natuurlijk hebben we verschillende gerechten uit de ‘gouwe ouwe’ Hollandse pot; bloemkool met een gehaktbal, broccoli met heerlijke beenham, een snijbonenschotel, witlof met ham en kaas, hutspot met hachee, noem maar op!

Daarnaast hebben we ook heerlijk diverse wereldgerechten zoals moussaka, lasagne, bami, chili con carne, er is volop keuze! Ook bereiden we vegetarische en E-nummer- en allergenenvrije maaltijden.

Onze maaltijdservice geeft je de keuze uit verschillende portie groottes. Zo weet je zeker dat je genoeg bestelt, maar niet persé een te grote portie krijgt. Genoeg, gezond, en gemakkelijk. Dat is de maaltijdservice van Gijs van de Hoef!

Hoe werkt onze maaltijdservice?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je (of je bejaarde ouders) thuis
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op
  • Bestel elke 10 dagen een nieuwe box, of maak gebruik van ons handige abonnement. Neem daarvoor even contact met ons op

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.