• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Ons familiebedrijf

Gijs is opgegroeid tussen de groenten en het fruit; zijn vader startte in 1937 zijn eerste groentezaak, waarin later het hele gezin van 11 kinderen werkzaam was. In 1978 besloot Gijs in de voetsporen van zijn vader te treden en heeft hij de groentezaak voortgezet in Veenendaal. Toen Gijs in 1980 trouwde met Anneke, besloot zij haar carrière als docente te beëindigen en samen te ondernemen.

Profileren als specialist en kenner

Gijs en Anneke wisten zich al snel in Veenendaal te profileren als dé specialist en kenner, hetgeen ertoe heeft geleid dat GIJS de laatst benoemde ‘Beste groenteman van Nederland’ is geworden en binnen de verkiezingen van ‘Groenteman met Ster’ alle jaren het hoogst aantal sterren wist te behalen.

Christine en Renate in de zaak

Na al die jaren samen met een geweldig team het bedrijf te hebben gerund, besloten dochters Christine en Renate ook mee te gaan ondernemen in het bedrijf. Christine zegde haar baan als projectmanager in een groot mediabedrijf in 2014 op en Renate verkoos in 2019 het ondernemen in het bruisende familiebedrijf boven haar baan als vastgoedadvocaat. Gedreven door de gezamenlijke missie: het bijdragen aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.