• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Koolhydraatarme maaltijd aan huis

Wil je een koolhydraatarme maaltijd aan huis laten bezorgen, omdat je verantwoord wilt eten? Of op je gewicht wilt letten? Koolhydraatarm eten heeft vele voordelen, waaronder minder behoefte om te ‘snaaien’ en meer energie.

Los van alle gezondheidsvoordelen is een koolhydraatarme maaltijd aan huis laten bezorgen ook nog eens praktisch. Zeker voor hen die niet (meer) elke dag in de keuken willen of kunnen staan. Geldt dat ook voor jou? Kant-en-klare maaltijden die ook nog eens koolhydraatarm zijn, zijn dan ideaal. Je kunt ze ook invriezen.

Koolhydraatarm eten bestellen?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel je koolhydraatarme maaltijd eenvoudig online, wij bezorgen bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

De voordelen van koolhydraatarme maaltijden aan huis

Wat zijn koolhydraatarme maaltijden? Als je een koolhydraatarm voedingspatroon volgt, eet je minder koolhydraten dan de Gezondheidsraad adviseert. Je haalt meer energie uit vetten en eiwitten, minder uit koolhydraten.

Wil je genieten van koolhydraatarme maaltijden aan huis? Onze maaltijden zijn af te halen in onze winkel in Veenendaal, maar ook online te bestellen als een box van tien klant-en-klare maaltijden. We sommen de voordelen van koolhydraatarme maaltijden voor je op:

  1. Je bent meer verzadigd
  2. Je eet meer groenten
  3. Je hebt meer energie

Verzadigd gevoel door koolhydraatarme maaltijden

In snoep, koek en frisdranken zitten snelle suikers. Net als in koolhydraten, zoals pasta en brood. Door deze suikers stijgt je bloedsuikerspiegel en heb je zin om te snaaien. Wanneer je koolhydraatarme maaltijden eet, is je bloedsuikerspiegel stabiel. Dit zorgt ervoor dat je meer verzadigd voelt en daardoor minder de behoefte voelt om voor minder verantwoorde of zelfs ongezonde maaltijden en snacks te kiezen.

Meer groenten in koolhydraatarme maaltijden

Zowel onze box van tien huisgemaakte maaltijden als onze box met tien ‘fitmeals‘ bevatten groenten. Fitmeals zijn maaltijden die zeer rijk zijn aan micronutriënten en een vaste samenstelling hebben van 175 gram gestoomde groenten, ‘slechts’ 125 gram koolhydraten (zoals zoete aardappel of zilvervliesrijst) en 50 gram vlees, vis of vleesvervanger. De huisgemaakte maaltijden bevatten (ook) geen conserveringstechnieken en kunnen naar wens samengesteld worden.

Doordat je met koolhydraatarme maaltijden meer groenten en eiwitrijke producten eet, blijft je bloedsuikerspiegel eveneens stabiel. Hierdoor ben je langer verzadigd. Bovendien zorgen groenten voor een sterk immuunsysteem, een goede spijsvertering en verlagen ze de kans op hart- en vaatziekten. Het verbeteren van je bloedsuikerwaarden kan ook gunstig zijn voor mensen met diabetes type 2.

Meer energie door koolhydraatarme maaltijden

Doordat je meer groenten eet, waar onmisbare vitamines, mineralen en vezels in zitten, en minder koolhydraten binnenkrijgt, krijg je ook meer energie.

Wil je koolhydraatarme maaltijden aan huis bestellen? Of ben je geïnspireerd om zelf koolhydraatarme gerechten te maken? Lees dan dit artikel, waarin we een groene-blad groentesoep met groene pesto dip bereiden. Wil je liever genieten van andermans kookkunsten? Wij bereiden elke dag vol passie de meest gezonde producten.

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.