• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Geef je lichaam een boost met een juice detox

Wil je je lijf een boost geven met antioxidanten en mineralen? Dan is een detox van juices iets voor jou. Onze sapkuren bevatten geen onnodige toevoegingen en conserveringstechnieken. Ze zijn puur natuur. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten sapkuren: een box met dertien soorten sappen – lekker veelzijdig, een milde detox, een driedaagse sapkuur en een vijfdaagse sapkuur.

 

Hulp nodig?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wil je een juice detox bestellen, maar weet je niet zo goed welke kuur het beste bij jou past? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

Juice detox bestellen: weg met ongezonde (vet)cellen

Wanneer je een detox kuur met juices bestelt, geef je je lichaam de kans om opgehoopte afvalstoffen af te breken en ongezonde (vet)cellen op te ruimen. Dat is nodig: bewust en onbewust krijgen we veel zout, suiker en kunstmatige kleur- en smaakstoffen binnen. Daar is je lichaam niet op gebouwd, om kunstmatige toevoegingen te verwerken. Door een juice detox te bestellen, help je je lijf om te herstellen.

Dat noemen we ook wel ‘ontgiften’. Ontgiften met een juice detox heeft twee voordelen: je krijgt minder gifstoffen binnen – je stopt (tijdelijk) met bewerkte voedingsmiddelen en geraffineerde suikers – én de aanwezige gifstoffen worden opgeruimd. Hoe dit precies werkt, lees je in dit blogartikel: ‘Ontgiften met een sapkuur, zo werkt het’.

Juice detox is altijd vers

Al onze detox juices maken we van geselecteerde groenten en fruit. Dat vinden we belangrijk, jou van het allerbeste voorzien. Met onze pakketten juice detox kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. We maken de sapkuren vers en bezorgen dit bij je thuis. Ideaal, toch?

Hoe moet je een juice detox bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een juice detox wil doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sappenkuur wil doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Wat heeft je voorkeur? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Met of zonder Detox Prep? Wil je je voeding optimaal afbouwen voorafgaand aan je juice detox? Kies dan voor het Detox Prep pakket.
  • Met of zonder After Detox? Wil je na afloop van je detox van juices je lichaam weer laten wennen aan gewoon voedsel? Dan is het After Detox pakket ideaal!
  • Tip: doe het samen. Een juice detox is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.