• Écht vers
  • Zonder onnodige hulpstoffen
  • Pure smaak
  • Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Groente smoothie kopen? Groen doet je goed!

Een groente smoothie kopen en je immuunsysteem een boost geven, daar dragen we graag aan bij. De Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties stelde vast dat een volwassene gemiddeld 350 gram groenten per dag moet binnen krijgen. Minimaal. Wist je dat?

Het Voedingscentrum verlaagde die norm met 100 gram groenten per dag. Toch blijkt het voor velen lastig om voldoende groen binnen te krijgen: 94% van de Nederlanders haalt 250 gram groenten per dag niet.

Om je handje te helpen, maken we groente smoothies. Vers, gezond en ideaal om voldoende groenten binnen te krijgen. Onze groente smoothies bevatten geen onnodige toevoegingen of conserveringstechnieken. Wij doen aan puur natuur.

Groente smoothie kopen? Wij zeggen niet voor niets: groen doet je goed!

 

Groente smoothie?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel je groente smoothies eenvoudig online, wij bezorgen bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

Groente smoothie kopen en je lichaam resetten

Er zijn veel voordelen wanneer je groente smoothies koopt. Je krijgt niet alleen minder suikers binnen, maar bevordert ook de inname van goede vetten. Om je een beeld te geven: goede vetten zitten onder meer in avocado’s. Met een plantaardig dieet doe je niet alleen je lichaam een groot plezier, maar ook de aarde.

Nu wil dat niet zeggen dat je het roer moet omgooien en volledig plantaardig moet consumeren, maar het is nooit verkeerd om meer groenten te eten en drinken. Dat kan ook driedaags of vijfdaags, in de vorm van een kuur. Sapkuren of kuren van smoothies, bijvoorbeeld. Dat wordt ook wel detoxen genoemd. Of ontgiften.

Wanneer je groente smoothies bestelt, geef je je lichaam de kans om opgehoopte afvalstoffen af te breken. Op die manier ruim je ongezonde (vet)cellen op. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken, nietwaar? Door groente smoothies te kopen, geef je je lichaam een boost van vitaminen en mineralen.

De voordelen van groente smoothies

Wil je groente smoothies kopen? Dat biedt volop voordelen, waaronder dat je minder gifstoffen binnenkrijgt. Dat zit zo: je beperkt – tijdelijk – de inname van bewerkte voedingsmiddelen. De gifstoffen die in je lichaam aanwezig zijn, worden opgeruimd. We leggen hier verder uit hoe dat werkt: ‘Ontgiften met een sapkuur, zo werkt het’.

Hoe kun je onze groente smoothies bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een detox van groente smoothies wil doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sappenkuur wil doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Liever toch sappen? Wat heeft je voorkeur? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Met of zonder Detox Prep? Wil je je voeding optimaal afbouwen voorafgaand aan je juice detox? Kies dan voor het Detox Prep pakket.
  • Met of zonder After Detox? Wil je na afloop van je detox van juices je lichaam weer laten wennen aan gewoon voedsel? Dan is het After Detox pakket ideaal!
  • Tip: doe het samen. Een detox is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Onze missie

Stempel

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Wij maken daarom een gezond en duurzaam leven makkelijk. Door op eerlijke, transparante wijze verantwoorde producten te produceren, kan jij dagelijks genieten van écht gezond en lekker eten. Eten met een goed gevoel, noemen wij dat.

Wij streven naar optimalisatie en vooruitgang, naar empowerment. Wij willen mensen in hun kracht zetten door voeding.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Puur

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.