• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Groente smoothie kopen? Groen doet je goed!

Een groente smoothie kopen en je immuunsysteem een boost geven, daar dragen we graag aan bij. De Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties stelde vast dat een volwassene gemiddeld 350 gram groenten per dag moet binnen krijgen. Minimaal. Wist je dat?

Het Voedingscentrum verlaagde die norm met 100 gram groenten per dag. Toch blijkt het voor velen lastig om voldoende groen binnen te krijgen: 94% van de Nederlanders haalt 250 gram groenten per dag niet.

Om je handje te helpen, maken we groente smoothies. Vers, gezond en ideaal om voldoende groenten binnen te krijgen. Onze groente smoothies bevatten geen onnodige toevoegingen of conserveringstechnieken. Wij doen aan puur natuur.

Groente smoothie kopen? Wij zeggen niet voor niets: groen doet je goed!

 

Groente smoothie?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bestel je groente smoothies eenvoudig online, wij bezorgen bij je thuis! Heb je vragen? We helpen je graag. Bel of mail even.

Christine van de Hoef

Groente smoothie kopen en je lichaam resetten

Er zijn veel voordelen wanneer je groente smoothies koopt. Je krijgt niet alleen minder suikers binnen, maar bevordert ook de inname van goede vetten. Om je een beeld te geven: goede vetten zitten onder meer in avocado’s. Met een plantaardig dieet doe je niet alleen je lichaam een groot plezier, maar ook de aarde.

Nu wil dat niet zeggen dat je het roer moet omgooien en volledig plantaardig moet consumeren, maar het is nooit verkeerd om meer groenten te eten en drinken. Dat kan ook driedaags of vijfdaags, in de vorm van een kuur. Sapkuren of kuren van smoothies, bijvoorbeeld.

Wanneer je groente smoothies bestelt, geef je je lichaam de kans om opgehoopte afvalstoffen af te breken. Op die manier ruim je ongezonde cellen op. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken, nietwaar? Door groente smoothies te kopen, geef je je lichaam een boost van vitaminen en mineralen.

De voordelen van groente smoothies

Wil je groente smoothies kopen? Dat biedt volop voordelen, waaronder dat je minder gifstoffen binnenkrijgt. Dat zit zo: je beperkt – tijdelijk – de inname van bewerkte voedingsmiddelen. De gifstoffen die in je lichaam aanwezig zijn, worden opgeruimd. We leggen hier verder uit hoe dat werkt: ‘Ontgiften, zo werkt het’.

Hoe kun je onze groente smoothies bestellen?

  • 3 of 5 dagen? Bepaal het aantal dagen dat je een sapkuur van groente smoothies wil doen. Omdat je lichaam best even zal moeten wennen is het verstandig om goed te plannen wanneer en hoe lang je een sappenkuur wil doen. Is het nieuw voor je? Start dan met een sapkuur voor 3 dagen.
  • Slowjuice of smoothie? Liever toch sappen? Wat heeft je voorkeur? We leggen hier het verschil tussen smoothies en slowjuices uit.
  • Tip: doe het samen. Een detox is natuurlijk supergezond, maar vaak houd je zo’n kuur net wat beter vol wanneer je het samen doet. Met je partner, je gezin, een vriend of vriendin wordt een sapkuur alleen maar leuker!

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.