Heerlijk verse buffetten

Wij werken met een team van zeer vakkundige koks en passie voor goed eten is onze gemeenschappelijke deler! Dat maakt dat geen enkele catering aanvraag voor ons teveel is. Al vanaf 12 personen kun je heerlijke buffetten van ons verwachten; van een stamppotbuffet tot een uitgebreid zeer luxe buffet.
Wij hebben alles in huis om je verwachtingen te overtreffen.

Wij vinden het belangrijk eerst goed door te spreken wat jullie wensen precies zijn, zodat we hier naadloos op kunnen aansluiten en er nog een schepje bovenop kunnen doen. Daarom kun je op deze pagina vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis van die gegevens gaan wij voor je aan de slag, en kunnen we persoonlijk doorspreken of we een goede match zijn. Tot snel!

Persoonlijk advies nodig?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? We helpen u graag met het kiezen van het beste voor uw organisatie. Bel ons of stuur ons een e-mail om in contact te komen.

Christine van de Hoef

Goede catering, maar wel laagdrempelig!

Voor bedrijven vanaf 50 medewerkers hebben we een geweldig gemakkelijk concept bedacht wat ervoor zorgt dat u geen externe cateraar met personeel en hoge investeringen in huis hoeft te halen! Wij zorgen voor heerlijke lunchproducten voor alle medewerkers, op een bijzonder laagdrempelige manier!

Benieuwd hoe we kunnen helpen? We komen vrijblijvend ons concept uitleggen! We zijn bereikbaar via 0318 526 510 of mail ons op info@gijsvandehoef.nl. Tot snel!

Waar we onze verse producten bezorgen

We zijn gevestigd in Veenendaal, maar leveren in zo’n 20 kilometer omtrek van onze winkel. We bezorgen onder andere in Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Ede, Leersum, Maarsbergen en Wageningen.

Appel icon

Altijd vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon ECHT vers!

Pure smaak icon

Gezond

Zoveel mogelijk E-nummervrij en allergenenvrij en geen onnodige kunstmatige hulpstoffen.

Gezond eten icon

Pure smaak

De producten hebben zo’n pure smaak. Onze hoge standaard zorgt ervoor dat je daar zelf thuis van kunt genieten!

Gemak icon

Gemak

Kant en klare maaltijden, smoothies en salades die dagelijks vers bereid worden. Wij maken gezond eten makkelijk.