• Écht vers
  • Duurzaamheid als standaard
  • Groente in de basis
  • Gezond en gemakkelijk

Fitness maaltijden bestellen?

Wanneer je serieus bezig bent met fitness en het verzorgen van je lichaam, dan weet je dat gezonde voeding een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid van je lijf. We werken al jarenlang aan hoge kwaliteit verse groenten en fruit. Onze kant-en-klare maaltijden zijn daarom ook erg populair. Je kunt bij ons nu ook fitness maaltijden bestellen. Kies ook voor echt clean eten, zonder enige vorm van toevoeging of conserveringstechniek.

Hulp nodig bij gezond eten?

Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezond, krachtig en bewust leven door voeding en levensstijl. Bekijk ons assortiment kant-en-klare maaltijden in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

Christine van de Hoef

Verse fitness maaltijden thuis bezorgd

Het is natuurlijk algemeen bekend dat sporten alléén niet helpt voor een gezond leefpatroon. Alleen maar ‘minder eten’ helpt natuurlijk ook niet. Het is belangrijk dat je kiest voor een gezonde levensstijl waarbij je én voldoende lichaamsbeweging hebt, én gezond eet. Onze speciale fitness maaltijden zijn daarom ideaal voor de sporter die weinig tijd heeft en toch heel gezond wil eten.

De professionele koks van Gijs van de Hoef in Veenendaal bereiden elke dag échte ambachtelijke en verse kant-en-klare maaltijden. We gebruiken daarvoor alleen de beste geselecteerde ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringstechnieken. Vers is bij ons dus echt vers, en dus ook echt gezond.

We hebben ook een speciaal assortiment fitness maaltijden samengesteld; Fitmeals. Je bestelt een box van 10 fitmeals, vers gestoomde maaltijden die zeer rijk zijn aan micronutriënten en een vaste samenstelling hebben van:

  • 175 gram gestoomde groente
  • 125 gram koolhydraten (zoals zoete aardappel of zilvervliesrijst)
  • 50 gram vlees/vis/vleesvervanger

Je hoeft deze fitness maaltijden alleen maar even op te warmen. Kies ook voor echt clean eten, zonder enige vorm van toevoeging of conserveringstechniek. Je bent verzekerd bent van tien lekkere en voedzame maaltijden!

We bezorgen deze fitness maaltijden keurig verpakt bij je thuis. Omdat onze maaltijden geen conserveringsmiddelen bevatten kun je de maaltijden het beste even invriezen bij ontvangst. Haal de fitmeals ‘s ochtends vast uit de vriezer, zodat je het ‘s avond alleen nog even op hoeft te warmen.

Fitness maaltijden bestellen, gezonde en moeiteloze maaltijden

Onze fitness maaltijden zijn niet alleen makkelijk, maar ook altijd vers en gezond. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor onze vers gemaakt kant en klare fitmeals. Na het sporten warm je eenvoudig je maaltijd op. Dat scheelt tijd in de winkel en in de keuken. Tijd die je natuurlijk liever in de sportschool doorbrengt! Genoeg, gezond, en gemakkelijk. Dat is de maaltijdservice van Gijs van de Hoef!

Hoe werkt onze maaltijdservice?

  • Bestel een box met 10 kant-en-klare maaltijden
  • Wij bezorgen deze box bij je thuis
  • De 10 maaltijden zijn in handige porties apart verpakt. Zet de bakjes in de vriezer, en ontdooi elke ochtend de gewenste maaltijd
  • Warm ‘s middags of ‘s avonds de maaltijd op

Ons Mission Statement

Stempel

Voeding is de brandstof die ons in beweging houdt. Het is de brandstof van het leven. Wij geloven dat in voeding de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere wereld. Het is daarom onze missie om een gezonde, (milieu)bewuste levensstijl leuk, makkelijk en smaakvol te maken. Want uiteindelijk is niets zo fijn als eten met een goed gevoel.

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.