• Écht vers
 • Duurzaamheid als standaard
 • Groente in de basis
 • Gezond en gemakkelijk

Buffet bestellen voor elke gelegenheid

Als cateraar is het onze ambitie om jou en jouw gezelschap te verrassen met een fantastisch buffet aan huis. Eten is een sfeermaker en het draagt voor een belangrijk deel bij aan de beleving van de gelegenheid. Wij begrijpen dus hoe belangrijk het is dat een buffet écht goed is en aansluit op jouw wensen. Onze missie is dan ook pas geslaagd als jouw verwachtingen zijn overtroffen! Zo, ga daar maar aan staan.

Gelukkig hebben wij een geweldig team van Groentechefs die passie hebben voor lekker eten, echte Foodie die telkens met plezier aan de slag gaan voor de ultieme culinaire verrassing!

Je kunt onze buffetten bestellen vanaf 10 personen (maar ook voor 200 personen draaien wij onze hand niet om). Ze zijn:

 • altijd met liefde gemaakt in onze eigen keuken
 • particulier en zakelijk te bestellen
 • heel aantrekkelijk geprijsd

Buffet van de Beste Groenteman van Nederland

We helpen je graag bij het samenstellen van een buffet op maat. Samen met onze chef-kok maken we een smakelijk menu dat aansluit op jouw wensen. Uiteraard hebben ook genoeg keuze aan vegetarische of vegan gerechten.

Christine van de Hoef

Ruime keuze aan buffetten

Onze klanten beoordelen ons met een 4.6 uit 5!

Gebaseerd op 128 reviews

 • Bianca Van Den Boom
  Super lekkere groenten, fruit, sappen, toetjes, salades en iphaalplek van Odin biologische groenten en fruit pakketten
 • A.P. Posthumus
  Verkoopt top kwaliteit, warm aanbevolen.
 • Ad Beekenkamp
  Heerlijke maaltijden, vriendelijk personeel, mooie zaak!

Buffet menu op maat

We hebben een veelzijdig menu, want we maken jouw voorstel graag op maat. Daarbij kunnen we uitgaan van een thema, je kunt bijvoorbeeld een Italiaans buffet bestellen, een Oosters of Indisch buffet bestellen of een heerlijk vegetarisch buffet bestellen, maar we kunnen ook een gevarieerd geheel maken, of een lekker ambachtelijk stampottenbuffet bezorgen! We houden graag rekening met jouw specifieke (dieet)wensen.

Buffet bestellen en thuis laten bezorgen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan hier om een offerte op maat. Wij werken een mooi voorstel uit, waarna we contact hebben om samen de details uit te werken.

Wil je een warm buffet aan huis bestellen? Wij leveren het buffet op locatie in warmhoudschalen (chafing dishes), zodat de gerechten na aankomst ook warm blijven. De cateringmaterialen komen wij de eerstvolgende werkdag weer ophalen, wij doen de vaat! Je ontvangt achteraf van ons een factuur per e-mail.

Meet onze Groentechefs!

Wij vinden het belangrijk dat eten wordt bereid door mensen met passie voor hun vak, mensen die verstand hebben van voeding en er écht plezier aan beleven om er wat moois en lekkers van te maken. Liefde en ambacht, dat proef je. Eten is beleven en dat begint al bij de bereiding. Benieuwd naar wie jouw buffet staan te bereiden? Neem een kijkje in de keuken van GIJS! 

Onze visie op gezondheid

Ons bedrijf wordt gedreven vanuit de overtuiging dat voeding niet alleen dient als brandstof van het lichaam, maar dat in goede, gezonde en duurzame voeding ook de sleutel ligt tot een vitaal, krachtig en energiek leven en een betere, gezondere wereld.

Goede voeding begint bij goede grondstoffen. Zo komt ons vlees zoveel mogelijk van boeren uit de buurt, die met respect voor dier en milieu ondernemen. Bovendien geloven wij in de kracht van onze “core-business”, het hart van ons bedrijf: groente en fruit.

Daarom werken wij met zoveel mogelijk écht verse producten. We snijden onze groenten en fruit zelf, in onze eigen snijkeuken, zodat de producten nog zoveel mogelijk voedingswaarden bevatten. We gebruiken zo min mogelijk zout, suiker en kunstmatige smaakstoffen. Want goede, pure producten hebben weinig hulp nodig voor een heerlijke smaak! Door onze innovatieve kookapparatuur zorgen we er bovendien voor dat de voedingsstoffen zoveel mogelijk in het bewerkingsproces bewaard blijven.

Presteren op het hoogste niveau: FSSC gecertificeerd

GIJS is een FSSC22000-gecertificeerd bedrijf. Wat betekent dat? Heel veel!

Het betekent dat wij een kwaliteitsmanagementsysteem hebben opgezet volgens de normen van de Food Safety System Certification 22000, een internationaal erkend voedselveiligheidssysteem. Ons kwaliteitssysteem gaat daarmee veel verder dan werken conform de HACCP-principes en hygiënecode; wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en bedrijfsprocessen. Het belangrijkste is iedereen zich ervan bewust is dat hun handelen van invloed is op de kwaliteit en voedselveiligheid van het eindproduct en dat een mooi eindproduct een echte teamprestatie is! Om dit scherp te houden, volgen wij regelmatig trainingen en evalueren we continu onze prestaties.

Wij bezorgen bijvoorbeeld in deze plaatsen: BarneveldEde, Elst, Lunteren en Veenendaal.

Veelgestelde vragen

 

Offerte aanvragen

Contactinformatie

Winkelcentrum De Ellekoot
Veenslag 10
3905 SK Veenendaal

0318 – 526 510
info@gijsvandehoef.nl

Volg ons op Facebook!

Hier vind je onze winkel

Kom langs in onze winkel

We staan zes dagen in de week staan we voor je klaar in winkelcentrum De Ellekoot in Veenendaal. Doe inspiratie op voor talloze mogelijkheden van gezonde en smaakvolle voeding.

Maandag t/m donderdag 8:00 – 19:00 uur
Vrijdag 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag 8:00 – 17:00 uur

 

Gemak icon

Gemak

Wij maken gezond eten makkelijk. Onze kant-en-klaarmaaltijden, smoothies en salades zijn dagvers.

Gezond eten icon

Gezond

We werken met groente in de basis. Super smaakvol, met verse kruiden, minder zout en behoud van de voedingswaarde.

Appel icon

Vers

Dat betekent geen maatregelen om de houdbaarheid te verlengen. Bij ons is vers gewoon écht vers!

Pure smaak icon

Groen

Bij ons eet je écht goede producten. Voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is onze standaard.